Hogy lehet kinyitni egy sulis lakatot?
Figyelt kérdés
A suliban elhagytam a szekrénykulcsomat és benne van minden cuccom. Hullámcsattal ki lehet valahogy nyitni vagy ez csak a filmekben van?2019. nov. 17. 22:00
1/7 anonim válasza:
Szia!
Elviekben lehet, de jobb lenne ilyenkor valahogy eltávolítani, és kicserélni az egész lakatot.
Eltávolításra vannak YT videók, én inkább nem írok ide tippeket.
2/7 anonim válasza:
A többiektől kérd el a kulcsaikat és próbálkozz, jó esély van hogy skierül kinyitni.
3/7 anonim válasza:
Szerintem az igazgató segíthet, bár akkor valószínűleg feltörik majd kicserélik, és a költségét rád verik.
4/7 A kérdező kommentje:
22:07 csak egy baj van vele hogy én hoztam a lakatot nem pedig egy régi diák hagyta rám
2019. nov. 17. 22:11
5/7 A kérdező kommentje:
Doszka Nem nagyon kérdezném meg az igazgatót mert úgy is azzal jönne hogy neki erre nincs ideje és hogy keressek mást aki megcsinálja
2019. nov. 17. 22:13
6/7 anonim válasza:
Megkeresed a gondnokot (karbantartót) és szépen megkéred, hogy fűrészelje le!
A másik, az új lakat addíg a zsebedben.
7/7 anonim válasza:
Hullámcsattal nem, de dróttal igen - lakat típusától függ. Egyébként mire mennél vele ha kinyitod valamilyen fondorlatos módon ha nincs meg hozzá a kulcsod? Minden alkalommal dróttal/álkulccsal akarod kinyitni?
Szólj a gondnoknak / felügyelő tanárnak és fűrészeld le, ha nem spéci megerősített anyagú a lakat akkor 10 perc alatt lekapod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!