Mihez kezdjek az életemmel? 20/F
Tudom, és biztos vagyok benne hogy sokaknak ez egy hülye kérdés...egy ember ne rágódjon ezen, mert az élet teli van izgalmakkal, és kitűzött célokkal amiket el kell érni, vagy legalább közeledni feléjük, ezt már tudom.
Minden úgy kezdődött nálam, hogy céljaim voltak. Csak a szokásos (boldog kapcsolat, lediplomázni), de ezek mellett röpizni akartam egy profi csapatban, és tv-ben lenni.
Nem sztár akartam lenni, csupán vágytam arra, hogy egy kis ideig felfigyeljenek rám, és izgalmasabb fiatalkorom legyen.
A gimiben elég jó csapatunk volt, és egyszer egy országos döntőn kikaptunk.
Ekkor volt az amikor úgy döntöttem, hogy túlszárnyalom magam, és megváltom ezt az álmom.
Telt az idő, és nemsokára kezdődött az egyetem itt Debrecenben. Egy-két hónappal a suli kezdés után szakitottam első barátnőmmel, akivel fél évig voltunk együtt.
Eleinte természetesen sírtam, és magam alatt voltam, így nem igazán érdekelt az egyetem.
Már több mint egy hónapja vége, de még mindig bennem van a hiány, persze nem annyira erősen, de ha a múltra gondolok, egyből rossz kedv fog el. Ami még durvább, hogy teljesen el vagyok zárva a külvilágtól, és semmi célt sem akarok kitűzni magamnak. Gyakran gondolok arra, hogy mi az ami ismét életet tudna adni, de semmi. Egyszerűen nem érdekel semmi és semmi. Nem tudok barátkozni, és bár a röpire sokat gondolok, mégis egyedül nehéz belekezdeni ebbe.
Koliban is egyágyas szobában vagyok, ami eleinte jó volt, most meg már hihetetlenül rossz.
Olyan is volt hogy nem beszéltem több mint egy hétig. A napjaimat a szobában töltöm egyedül, sorozatot nézve, és néha néha videokat, de ennyiből áll az életem. :((
Mihez kezdjek magammal? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!