Így helyes ez a csoportosítás Budapest kerületeit illetően?
Figyelt kérdés
munkásnegyedek: IV., VIII., IX., X., XV., XVIII., XIX., XX., XXI. kerület;
középosztálybeliek: III., XI., XIII., XIV., XVI., XXII., XXIII. kerület;
gazdagnegyedek: I., II., V., VI., VII., XII., XVII. kerület
?
2010. júl. 18. 13:04
11/18 anonim válasza:
bocsi,de biztos,hogy a 18. kerület gazdagnegyed...=D azthiszem én laktam ott,nem te.vagy tévedek?:D
12/18 A kérdező kommentje:
nem egy ismerősöm lakik/lakott ott, és nem egyszer sétálgattam arrafelé, és a XVIII. kerületben van a Havanna is, ami Pest legszarabb helye.
2010. aug. 8. 12:13
13/18 anonim válasza:
de a havanna az csak egy rész.jártál már máshol is?=D
14/18 A kérdező kommentje:
igen jártam, és teljesen átlagos, de egyáltalán nem gazdagnegyed, ahogy te látod.
2010. aug. 8. 12:41
15/18 anonim válasza:
7.18 - Norcos!
Az nem a Westendtől az Andrássy.. vagyis igen, de kerülve.. a Ferdinánd hídtól nézd.. ne kukacoskodj..
a Podmanicky és az Andrássy között igenis lehetetlen fát találni.. menj végig az Izabellán, a Szív utcán, a Bajnok utcán, a Szinyein és ha ott találsz esküszöm utalom a lóvét!
16/18 anonim válasza:
Még jó hogy a körúton van fa! -.-'
17/18 anonim válasza:
18/18 anonim válasza:
mind ugyanaz lett... -.-' mindegy.. nézettek szét ott..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!