Így helyes ez a csoportosítás Budapest kerületeit illetően?
Figyelt kérdés
munkásnegyedek: IV., VIII., IX., X., XV., XVIII., XIX., XX., XXI. kerület;
középosztálybeliek: III., XI., XIII., XIV., XVI., XXII., XXIII. kerület;
gazdagnegyedek: I., II., V., VI., VII., XII., XVII. kerület
?
2010. júl. 18. 13:04
1/18 anonim válasza:
nem egészen...de ezt így nem is nagyon lehet csoportosítani...
2/18 anonim válasza:
Én laktam Pesten a VII. kerületben, de az biztosan nem gazdagnegyed, mert tiszta csöves volt az egész, televan nyugdíjas vénasszonyokkal meg hajléktalanokkal meg romák is vannak :S
3/18 anonim válasza:
te jó ég :D a 4 ker munkás negyed? Inkább panel, de van egy kis gazdag negyede is ahol fullos amerikai házak vannak, meg egy kis csöves része! Ezt így nem lehet csoportosítani, de a 6,7 a legundorítóbb és legmocskosabb a 8 után. Voltál már Pesten? :D Romos régi házak a belvárosban! Ha azt nézzük sok bevételük van, de a lakosság nem gazdag! Minden ház omlik össze! Fúj!!
4/18 anonim válasza:
Na én meg a XVIII-ban lakom, van itt nem egy utca, ahol paloták vannak, hatalmas kerttel, ami akár parknak is mondható, saját játszótérrel, hatalmas medencével, teniszpályával, szökőkúttal, stb. Ez lenne a munkásnegyed?
5/18 anonim válasza:
Gusztustalan negyedek: A belváros (5-6-7-8-9?) Se egy fa, se egy fűszál jóformán! Sétálj a Westendtől az Andrássy útig ha nem hiszed el! :) Ha találsz fát vagy fűszálat mondjuk 5nél többet, akkor adok egy 20ezrest!
a 10-11 is undorító
a 2-3 (Rózsadomb) ugye ugye nem is kell mondanom
a lakható részek a külváros 15-16-17-18 és a huszasok
Nem értem miért gondolod, hogy a belvárosban gazdagok laknak!??
6/18 anonim válasza:
8/18 anonim válasza:
úrsiten..:D én 18.ba lakom és az egyértelmáen gazdagnegyed..:D
9/18 anonim válasza:
már bocs,13:33-as,de a 9. kerület józsef attila lakótelep része nagyon szép :)
10/18 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, de az azért biztos, hogy a XVIII. kerület nem gazdagnegyed.
2010. júl. 19. 11:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!