Érdemes tetoválást csináltanom?
16 éves vagyok és eljutottam egy olyan pontra, hogy teljesen kikészültem a lovam elvesztése miatt. Szeretném ezt a tetoválást megcsináltatni a saját lovam képével :
Egy dolog tart vissza...Sokan mondják, hogy nyúlni fog a bőröm és csúnya lesz. Ez igaz? Egy ilyen kis apró, de mégis fontos tetoválás nem tudna elcsúfulni szerintem...
Ne, még ne. Inkább egy szép ezüstmedált gravírozással. Tetoválást inkább hagyd meg 18 éves korod utánra, ha még mindig szeretnéd.
Nyúlni fog a bőröd, de nem csak amiatt ne kezdj még bele. Sok piszkálódás érhet a tetoválás miatt, akár korodbéliektől, akár felnőttektől és nem annyira jó, persze lesznek akiknek tetszeni fog, szóval lesz hideg és meleg, de érdemesebb várni.
Ha nagyon kivagy lelkileg, nyugodtan látogass el egy gyerekpszichológushoz, hidd el, tudom, hogy sokat tud segíteni.
Boka, vádli, csukló
De egy ilyen képnél nagyon fontos hogy ügyes, megbízható művész csinálja, különben nem fog hasonlítani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!