Gólyabál hanyadikosoknak és mikor van? Mi van a gólyabálon?
Nem-nem. Esti program! Ahogy a neve is mutatja, egy báli rendezvény. Pl. a SOTE gólyabál du 6-7 fele kezdődik a zártkörű résszel (karok táncbemutatója, palotás, keringő), utána meg a hajnalig tartó mulatozás. Többnyire késő őszre teszik, hogy legyen idő betanulni a táncokat, no meg megszervezni a rendezvényt.
Én őszintén szólva olyat nem hallottam, hogy középiskolai gólyabál (és verébtáborunk volt, nem gólyatábor)...és az biztos nem tart hajnalig, max éjfélig.
majd 9-be lesz,egyik nap este..előtte van a gólyahét amíg 1hétig szívathatnak :D
én megúsztam a gólyabált,de nálunk állítólag nagyon durva volt XD mindenki csupa ganyé lett és idióta ruhákba kellett jönniük (mert azt is ők mondják meg h mit viselj)
ja meg egy cumit kellett a nyakunkban hordani gólyahéten XD és am hha nem mész el akk jobban megszívod,meg igazgatóit is kaphatsz -legalábbis nálunk-
Kettő voltam. Ja azt elfelejtettem mondani, hogy az igazi hagyományos gólyabál az egyetemekre/főiskolákra jellemző - bár még ott is iskola válogatja (pl. ELTÉ-n inkább farmeros party:P).
Ami gimiben van, az egy vicc...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!