Cr7real kérdése:
Mit jelent Xbox Game pass?
Figyelt kérdés
Hogyan kell használni game pass-ot? Online-n szeretnék játszani, azt hittem ha megveszem xbox one-t már akármikor nyomhatom is online-be erre valami kódot kér esetleg fizetni kell valamit, igen még új vagyok ebbe. Venni kell új game pass-ot? Ha megvettem kell hozzá valami fizetős bankkártya?2019. okt. 27. 14:48
1/2 anonim válasza:
A Game Pass egy előfizetés, amivel rengeteg (a csomagban lévő) játékkal játszhatsz.
Nincs köze az online játékhoz, ahhoz Xbox Live Gold előfizetés kell.
Nem muszáj hozzá bankkártya, megvehető kód formájában is.
2/2 anonim válasza:
Sajnos a mai konzoloknál mind külön előfizetés az online játék. Xboxon ez az Xbox Live Gold. Ha előfizetsz akár bankkártyával akár feltöltőkártyával akkor addig játszhatsz bármelyik játékoddal multiban amíg él.
A Game Pass, EA Access és hasonlók teljesen mások azokkal különböző játékkatalógusokat kapsz amikkel játszhatsz korlátlanul amíg előfizető vagy. De gold akkor is kell ezekhez is ha multizni akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!