Miért nem kaptam Xbox One S-hez Xbox Game Pass-t és Live Gold-ot?
Ma vettem a konzolt, azt írták a bolt weboldalán, hogy két hét ajándék jár mindkettőből, viszont a dobozban egyik sem volt. Kéne aggódnom? Egyébként a gép normálisan működik.
Mondjuk volt egy garanciás papír a bolt logójával a dobozban, tehát kinyitniuk ki kellett, hogy beletegyék. Szerintetek kivették? Nem mintha annyira fontos lett volna, csak azért na.
Azt hiszem az Shez nekem is csak egy ív papír volt, kb hogy hogyan kell összedugni és bekapcsolni. Az Xbox.com-on találsz magyar leírást mindennel kapcsolatban. A gépekből elég sok fajta van, ha csak magán a dobozon nincs feltüntetve mit kapsz mellé akkor nem biztos, hogy jár mellé. Bár szerintem minden géphez mindig is járt 2 hét gold.
Sajnos az sem lenne egyedi eset ha esetleg kivettek belőle valamit ami jár hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!