Hogy leplezzem le? Nagy a rejtély. Vélemény? Ötletek?
Figyelt kérdés
Na, a történet az, hogy múltkor vettem egy porcelánteáskészletet, mert már jó öreg vágyam volt, amióta eltört az előző készlet (pár éve). A párom örült is neki, hogy szét tört, képmutatásnak tartja a porcelánkészletet, meg, ha valaki abból iszik, mindig beszól, hogy ez csak felesleges pénzkidobás, és miért nem lehet az egyszerű tescos csészékből inni. Na már most, múltkor adódott alkalmam, hogy vegyek egy készletet viszonylag jó áron, szép is meg minden, de a párom húzta nagyon a száját. Pár napja rendszeres észreveszem, hogy a csészék és többi dolog másként áll, minthogy beraktam. (jellegzetes alakzatba pakolom be őket, onnan jegyzem meg...) A páromra gyanakszom. Más nem lehetett. Biztos, hog ezekből jár rá a teára aztán szépen elmossa, mert a tescosat csak bedobálja a mosogatóba, viszont mostanság egy sincs ott, a tea pedig fogy, vészesen fogy. Na, szeretném őt leleplezni valahogy... Váratlanul. Rányitni, meg ilyesmi. Ötletek?2010. júl. 16. 23:15
12/13 anonim válasza:
Szerintem rejtőzz el egy fegyverrel abban a szobában, ahol a csészéket tartod, és amikor rajtakapod a férjed, hogy meggyalázza a porcelánkészlet csészécskéit, ugorj elő. Kiáltsd ezt: "Tudtam! Te képmutató féreg, de ezt most nem úszod meg! Rossz csészékkel kezdtél..." Aztán nemes egyszerűséggel lődd fejbe.
13/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a javaslatokat.
2010. júl. 27. 19:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!