Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy leplezzem le? Nagy a...

Hogy leplezzem le? Nagy a rejtély. Vélemény? Ötletek?

Figyelt kérdés
Na, a történet az, hogy múltkor vettem egy porcelánteáskészletet, mert már jó öreg vágyam volt, amióta eltört az előző készlet (pár éve). A párom örült is neki, hogy szét tört, képmutatásnak tartja a porcelánkészletet, meg, ha valaki abból iszik, mindig beszól, hogy ez csak felesleges pénzkidobás, és miért nem lehet az egyszerű tescos csészékből inni. Na már most, múltkor adódott alkalmam, hogy vegyek egy készletet viszonylag jó áron, szép is meg minden, de a párom húzta nagyon a száját. Pár napja rendszeres észreveszem, hogy a csészék és többi dolog másként áll, minthogy beraktam. (jellegzetes alakzatba pakolom be őket, onnan jegyzem meg...) A páromra gyanakszom. Más nem lehetett. Biztos, hog ezekből jár rá a teára aztán szépen elmossa, mert a tescosat csak bedobálja a mosogatóba, viszont mostanság egy sincs ott, a tea pedig fogy, vészesen fogy. Na, szeretném őt leleplezni valahogy... Váratlanul. Rányitni, meg ilyesmi. Ötletek?
2010. júl. 16. 23:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Mért baj, hogy iszik a teából a porcelánkészlettel? Am meg beszéld meg vele...
2010. júl. 16. 23:18
 2/13 A kérdező kommentje:
mert képmutatásnak tartja. és mert titkon teszi. azért.
2010. júl. 16. 23:22
 3/13 anonim válasza:
Szerintem bérelted fel Declan Dunn-t, őt szokták ajánlani az ilyen megoldatlan ügyekre
2010. júl. 16. 23:24
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Te minek élsz? =D

Hallod, ha ez a legnagyobb problémád, hát csak irigyelni tudlak. =D

2010. júl. 16. 23:25
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez jópofa, én ezen inkább egy jót nevetnék. Valahogy fel kéne vetni neki szerintem, hogy félsz, hogy szellemek járnak, mert másképpen áll a teáskészlet vagy tegyél beléjük valami vicces üzit, amiből levágja, hogy gyanakszol. Ezen inkább nevessetek szerintem :)
2010. júl. 16. 23:25
 6/13 anonim ***** válasza:
Amúgy pedig kamerázd be azt a helyet, ahol a csészécskéid vannak. =D
2010. júl. 16. 23:26
 7/13 A kérdező kommentje:
kössz az eddigi válaszokat, még jöhetnek. Második válaszolónak: magánnyomozóra nincs pénz, különben már előbb megvettem volna a készletet. szegények vagyunk.
2010. júl. 16. 23:31
 8/13 anonim ***** válasza:
aZ,JÓ,H FURA ÜZENETEKET RAKSZ A CSLÉSZÉLKBExd
2010. júl. 16. 23:32
 9/13 anonim ***** válasza:
Nagy forma vagy... :D
2010. júl. 16. 23:33
 10/13 anonim ***** válasza:
ez kész xD nagy a rejtély xXD
2010. júl. 17. 00:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!