Hol lehet ma nomád módon élni egy berendezett furgonban, úgy hogy ne zaklassanak?
És itt most nem a kötelezö biztositásra, meg a szemét eltakaritásra gondolok, mert ezeket megoldja az ember, hanem konkrétan az alvásra, hogy ne függjek egy kempingtől mondjuk, elvéve ezzel az egész nomád feelingjét..
Mondok egy példát:
Megállok egy tópartnál, ahol nincs senki, kiszállok, úszom egyet, majd visszamegyek a kocsiba aludni, anélkül hogy "Jó estét" kívánna egy rendőr, vagy hogy attol kelljen rettegni mikor jön..
Van még ilyen fajta szabadság egyáltalán?
Köszi első! Második, ahogy írtam is, itt a nomád élet kialakítása lenne a fontos! :)
De lehet ez akár európa, vagy a világ bármely területén!
Gondolom a legtöbb tengerparton sem lehet aludni már, vagy igen?
kettes vagyok
A válaszom tartalmazza mindazt, amit tudni akartál. Természetesen nagy méretű saját telek kell hozzá, de gondolom, ez egyértelmű.
Kettes, és utolsó, értelmezd a NOMÁD szót..
Majd ez után a kérdést is..
Kis segítség hozzá:
De szerintem elég egyértelmű volt a kérdés, hogy nem a telken/kempingben furgonban élésről kérdeztem.. :D
Szinte sehol.
Egy elhagyott részen álldogáló járműre valaki felfigyel. Rendőr, mezőőr, polgárőr, halőr, cigók,...
Sok elhagyott helyre be sem mehetsz benzinüzemű járművel.
Ahogy az emberek megoldották több ezer éven keresztül is kemping nélkül..
Vannak amúgy helyek, ahol lehet üriteni a wc t, meg lerakni a szemetet, pont ezért gondoltam hogy ha már ilyenekkel szaladgál az ember, legalább aludni tudjon bárhol a mobil otthonába..amerikába pl majdnem minden benzinkuton van ilyen üritési lehetöség..
Máskülönben mi értelme az egésznek?
Ha kempingezni szeretnék elmegyek egy kempingbe! :)
Szerintem a mobil lakás lényege, az lenne hogy nem vagy helyhez kötve..
Kb mint a csiga, de ugylátszik az embereknél bonyolultabb ez! :)
Azt tudom hogy vannak ilyen hobbi emberkék, hogy a telkükröl elgurulnak egy kempingbe, és ennyi, de ez nem nomád élet, azért is tettem fel a kérdést ugy ahogy! :)
Én albérlet helyett gondolkodtam ezen az opción..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!