Lányok! Szerintetek undoritó?
Figyelt kérdés
Lassan 16éves vagyok, a szüleim nem nagyon hagyák hogy itt ott leborotváljam magam. Persze a hónaljam a lábam azt rendszeeresen borotválom. De a többivel mi legyen? Egyébként nincs barátom, ezért ott, még nem is nagyon akarom. De a combomon a hasamon, ott mi legyen?2010. júl. 16. 14:03
2/5 anonim válasza:
Hát...a te tested! Nem kell engedélyt kérned senkitől a szőrtelenítéshez.
Szerintem.
3/5 anonim válasza:
Te jó ég, a szüleid miért tudják, vagy mi közük van egyáltalán ahhoz, hogy hol borotválod magad?
Ez nagyon gáz..
És ha leborotválod "ott", akkor anyukád lehúzza a bugyidat, és megnézi, hogy meg van-e még??
Én borotválom a hónaljam, mert így nem büdös, soha nem került még elő itthon ez a téma.
15/f
4/5 anonim válasza:
a hónaljad, lábad és a puncidat borotváld le
comb, has nem kell
5/5 zzoli23 válasza:
Szedd le mindenhol, csak ott hagyd meg! Persze a bikini vonalat is tüntesd el! Én 23 éves fiú vagyok és szerintem jobba szőrös p na!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!