Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Valaki valami photoshop...

Valaki valami photoshop trükkel meg tudja mondani hogy melyik vezeték merre megy a képen?

Figyelt kérdés
A feketék a 3 alsó csatlakozótól melyik megy balra a gégecsőbe és melyik megy a jobb gégecsőbe?
2019. okt. 10. 20:00
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
A képen, amit nem linkeltél be. Bár a Photoshop egy képszerkesztő-manipuláló program, ami nincs rajta a képen, azt a PS sem találja ki neked.
2019. okt. 10. 20:11
 2/9 A kérdező kommentje:
2019. okt. 10. 20:38
 3/9 A kérdező kommentje:
Sorry, lemaradt a link.
2019. okt. 10. 20:38
 4/9 anonim ***** válasza:
2 balra, 1 jobbra.
2019. okt. 10. 21:39
 5/9 A kérdező kommentje:

De melyik kettő merre? :-)

4 fekete van 3 csatlakozón, és kettő megy balra meg kettő jobbra. Nade melyik kettő?

2019. okt. 10. 21:46
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Akkor mégegyszer:

1. Jobbra (tuti)

2. Balra (tuti)

3 .Balra (tuti)

4. Jobbra (balra görbül a vezeték, de valószínűleg még a jobb felső oldalon van kivezetve)

Ha biztos, hogy 2 megy balra, és 2 jobbra, akkor kizárásos alapon a 4. csak jobbra mehet. Más variáció nemigen valószínű, mert ahhoz durván meg kellene hogy törjön a vezeték.

...de mindez csak tipp, nem vagyok szakértő (az sem tudom, mi ez). Szóval lehetőleg ne vágd el egyiket sem! :)

2019. okt. 10. 22:11
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, hülyeséget írtam: semmi nincs felül kivezetve. :)

Úgy tűnik, mint ha csak az 1. menne jobbra, a többi meg balra. Nyilván a 2., 3., és 4. közül az egyik visszakanyarodik jobbra a kép felső, homályos részén, ami nem látszik. (Talán a 2. lesz az.)

Ha az aljzat irányát nézzük, akkor az első 2 balra dől; a második kettő jobbra. Ezzel pont ellentétes irányba halad a vezeték, tehát az első 2 jobbra, a második kettő balra. Így logikus. (Ha tévedtem, akkor feladom!) :)

2019. okt. 10. 22:29
 8/9 A kérdező kommentje:
Az tuti hogy mindkét oldalra kettő megy.
2019. okt. 10. 22:30
 9/9 anonim ***** válasza:
Kimérni nem lehet? Vannak frekvencia generátorok, amiket lehet érzekelni kábel (vezető) túlsó végén, ha nincs közte trafó, vagy egyéb, ami elnyeli a hullámokat.
2019. okt. 11. 07:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!