Mit tennétek ha, német katonaruhába sétálna valaki az utcán?
2019. okt. 10. 17:43
2/9 A kérdező kommentje:
Inkább mai német katona ruhában
2019. okt. 10. 17:49
3/9 anonim 

válasza:

Leszarnám. Én már lovagi páncélban is sétáltam egy fellépés után, és pár kissrácot kivéve senkit nem érdekelt.
4/9 anonim 

válasza:

Csak horogkereszt ne legyen rajtad, a többi senkit nem fog érdekelni. Na jó, ha lenne rajtad rohamsisak azt kiröhögnék.
5/9 anonim 

válasza:

A "német" önmagában nem jelent sokat, pontosabban nagyon is sokat jelent, középkortól napjainkig.
Ha konkrétan náci, SS vagy Wermacht egyenruhára gondolsz, mindaddig leszarnám - és gondolom mindenki más is -, amíg nem egészíted ki horogkeresztekkel, ami a jelenleg hatályos jogszabályok értelmében nem megengedett. Ez esetben valószínűleg értesíteném a helyi illetékes elvtársat, hogy valaki a fogdán szeretné tölteni az éjszakát.
6/9 anonim 

válasza:

Ha egyedül, akkor csak megnéznélek.
Ha ezredmagaddal, az azért más...
7/9 anonim 

válasza:

Engem szoszerint nagyon nem zavarna a horogkereszt ne legyen rajtad mert akkor lezárnak
8/9 anonim 

válasza:

Semmit. Ha mégis, akkor azt gondolnám, hogy vagy filmet forgatnak, vagy egy nagyon ostoba és gonosz ember viseli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!