Mi lehet az a mozgó fénypont, amit Fehérvár felett lehet látni esténként?
Székesfehérvártól 10 km-re lakunk Sárszentmihályon, és gyakran megfigyelünk egy jelenséget esténként a város felett. Egy fénypont viszonylag alacsonyan, hol lassan, hol egy picit gyorsabban halad ide-oda, és van amikor megáll egy helyben. A fénye sem állandó. Néha annyira elhalványodik, hogy teljesen kialszik, majd újra fénylik. Többnyire szabálytalan a mozgása, de van úgy, hogy egyenletesen halad egy irányba, amíg teljesen el nem tűnik. A szabálytalan mozgása miatt repülőgép nem lehet. Helikopter sem lehet, mert az nagy zajt csapna, és máshogy viselkedik. (Helikoptert látunk már sokszor éjszaka repülni, ezért meg tudjuk különböztetni.) Én drónra tippelek, de nem tudom, hogy azok ki vannak-e világítva. Mivel az UFO szó azonosítatlan repülő objektumot jelent, ezért egyenlőre számomra ez egy UFO, mivel nem tudom, hogy mi az. De egy-két sci-fi film után könnyen idegen bolygóról jött lények űrhajójának is gondolhatnánk. (?) Valaki tud esetleg valamit róla, vagy szintén látta már, vagy látott ilyet máshol?
U.i.: Láttunk már a keleti Bakony felett is ilyet e egy kirándulás alkalmával szükületkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!