12-16 éves fiataloknak honnan van ennyi pénzük ruhákra, cipőkre? Pl: Bape pulcsi, Adidas Yeezy, Gucci öv.
Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy a kortársaim közül nagyon sokan több 100 ezres ruhákba, cipőkbe járnak. A szülők képesek ennyi pénzt adni gyereküknek?2019. szept. 30. 21:58
1/14 anonim válasza:
Úgy hogy ott van nekik anyuci apuci és minden sz@rt megvetetnek velük.
2/14 anonim válasza:
Haverom tapasztalata a drága cipőkről:
Drága de nem ér semmit azon kívül hogy lábszag árad belőle "Jobb volt a kína convers..."
Mert az nem volt büdös.
3/14 A kérdező kommentje:
Csak egy kicsit idegesít, hogy eldicsekednek vele, hogy ilyen ruhájuk meg olyan cipőjük van, amikor nem is ők veszik
2019. szept. 30. 22:05
5/14 anonim válasza:
Komolyan elhiszi valaki, hogy a márkás cipő büdös, a kínai meg nem? De gáz, hog, ilyen véglények léteznek
6/14 anonim válasza:
Azt hiszik hogy minden az égről pottyan le. Nem tudják hogy mennyit dolgoztak a szülei(k) egy adidas cipőér, vagy bármi más kívánságukért.
7/14 anonim válasza:
Azért elég sok embernek van hiheto kamu `markas` cucca, meg cserelgetni is szoktak ilyen hypebeast csoportokban.
De tenyleg van akiknek az osszes markas cucca igazi, de gondolom azt nem kell megemlitenem, hogy ezek fizetos iskolaba jarnak es a szuleik milliomokosok
8/14 anonim válasza:
Engem a büdös életben nem érdekelt, hogy milyen márkájú a ruhám. Volt márkás is, kínai is, leszartam. Amúgy nyilván a szüleik veszik ezeket. Ha tele vannak, akkor miért ne. Bár szerintem bármilyen furcsa, döntő részben nem milliomosok csinálják ezt. Itt azt kéne értelmezni mind a két rétegnek, hogy ha nincs mire, akkor miért? ha megvan, akkor meg minek?
9/14 anonim válasza:
Minden xart Kínában gyártanak....
Egyébként meg mindenki jobban járna, ha nem irigykedne másokra, hanem annak örülne, ami neki van.
Nem mindenkinek lopják a szülei a pénzt vagy nem minden szülő kizsákmányoló, vagy programozó mérnök.
Vannak szülők, akik megtehetik, de a többség nem.
10/14 anonim válasza:
szabadkai (hamis ruhás) piac ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!