Hogy lehet, hogy emberek "csak úgy" eltűnnek otthonról, vagy az iskolából, munkahelyről? Létezik, hogy mindnyájan erőszak áldozatai lennének?
Figyelt kérdés
Vannak, akiknek a hollétére sosem derül fény, a holttestét sosem találják meg. Mi lehet erre a magyarázat?2008. nov. 16. 15:30
2/6 A kérdező kommentje:
De gyerekek is??? És szó nélkül eltűnnek!! Most ez a Csellengők c. műsorról jutott eszembe - de félelmetes!!
2008. nov. 16. 16:54
3/6 anonim válasza:
Ezen én is gondolkodtam már. Az utcánkban lakott egy nő, aki egyszercsak eltűnt, pedig családja volt meg melója is, asszem 2 gyereke.. azóta sincs hír róla, pedig évek teltek el. Sztem sokan erőszak áldozatai lesznek. Néha azért találnak 1-1 hullát.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi! Mostanában elkezdtem félni, hogy egyszer én is "eltűnök"... nem tudom kiverni a fejemből a gondolatot. Láttam egyszer a német csatornán erről igaz történeteket, pl. 2 lány bement egy nyilvános wc-be, az egyik várta a másikat, de hiába - soha többé nem jött ki a barátnője... Brrrr!!!
2008. nov. 16. 19:16
5/6 anonim válasza:
Az Enterprise visszajön a jövőből és felsugározza őket. Komolyra fordítva a szót, emberrablók, baleset vagy önkéntes elmenekülés az adott helyről.
6/6 anonim válasza:
inkább szervkereskedelem..azok tüntetnek el így, vckből, meg áruházpróbafülkékből embereket..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!