Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Csak lányok! Ez csak szerintem...

Csak lányok! Ez csak szerintem baj?

Figyelt kérdés
Miért érzem cikinek, hogy szőrös ott lent? Még nem akarom borotválni, mert nagyon megerősödve és egy darabig nem is tervezem a nemi életet, addig nem nagyon akarom borotválni.
2010. júl. 15. 14:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Mostanában kezd visszajönni a szőrös punci, ami még sosem volt borotválva.

Állítólag az még selymes és puha. :)

2010. júl. 15. 15:19
 12/13 anonim ***** válasza:

hát szerintem undorító, és nehogy azt hidd, hogy strandon, öltözőben nem látnák, hogy szőrös.. az igenis látszik bugyin át, hogy az ember borotválja vagy sem. szóval ha az öltözőben véletlenül rád néz valaki, észreveszi. vagy strandon is.

én kb. 2 éve borotválom. (pedig akkor nem éltem nemi életet)

15/L

2010. júl. 15. 15:39
 13/13 anonim ***** válasza:
Amúgy én is 14 vagyok, és nemrég egyszer leborotváltam, de úgy, hogy olyan fejjel, ami csak lerövidíti, de nem tövig vágja le. És pontosan azért, mert nekem nem volt selymes. Nekem amikor már nagyon hosszú szálak voltak, tök kemény volt és tört össze vissza, meg hát amikor megvan, akkor is elég rossz, amikor a szálakba beleragad...áhh jobb így röviden sztem, kényelmesebb is. :)
2010. júl. 17. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!