Csak lányok! Ez csak szerintem baj?
Figyelt kérdés
Miért érzem cikinek, hogy szőrös ott lent? Még nem akarom borotválni, mert nagyon megerősödve és egy darabig nem is tervezem a nemi életet, addig nem nagyon akarom borotválni.2010. júl. 15. 14:43
1/13 anonim válasza:
Hát figyelj. Ha nem élsz nemi életet, akkor úgyse tudja senki, hogy milyen. Gondolom nem erről szoktatok beszélgetni. Rajtad kívül senki nem tudja, mások előtt nem ciki, magad előtt se legyen. Addig én se tervezem borotválni. Nekem így megfelel, igaz szoktam kicsit azért igazítani, ha már nagyon hosszú, és zavar, ha összegabalyodik. XD
2/13 anonim válasza:
Úgy akartam, hogy ha nem tudja senki, akkor mások előtt nem lehet ciki, mert nem tudják. :D
3/13 anonim válasza:
De amúgy valószínűleg azért érzed cikinek, mert ha megtudnák, akkor az ciki lenne, vagyis cikinek érzed... na ezt jó leírtam. :D De nem tudják!
4/13 anonim válasza:
Nekem nem ciki.Talán azért érzed cikinek, mert ha valaki megkérdezi (és pl. osztálytárs és lány, meg arról van szó, hogy ki szőrteleníti magát és hol),számára lehet, hogy égő.
5/13 anonim válasza:
Miért tudná meg bárki is, hogy neked szőrös? Mutogatod?
Annyit azért tegyél meg, hogy a bikini vonalnál leborotválod, mert ha kipöndörödik a kis huncut a fürdőruhából az undorító....
6/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2010. júl. 15. 15:07
7/13 anonim válasza:
ez sztem attól is függ,h hány éves vagy?! mert azért 21.sz-ban élünk,nem pedig 18.-ban!! :O
8/13 A kérdező kommentje:
Jó, a bikinivonal az alap..
2010. júl. 15. 15:13
9/13 A kérdező kommentje:
14 és fél éves vagyok
2010. júl. 15. 15:13
10/13 anonim válasza:
hát akor talán még nem is baj,én már 12éves koromtól szőrtelenítem magam,lehet nekem is jobb lett volna várni :) bár azért nem bántam meg! én 17vok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!