Mit csináljak ma? Többi lent.
Egyszerűen nem tudok mit csinálni, mert már minden házimunkát megcsináltam amire kértek, sőt azt is amire nem, egy csomó uncsi filmet megnéztem, olvasni nem igazán van kedvem, pedig szeretek... Elmehetnék barátokkal városba, csak most nem igazán elérhetőek, tanulni a halál tanul nyáron (xD), sportolni majd este megyek (futni), chatelni nem szeretnék, rejtvényt már annyit fejtettem, h az már túl sok... Honfogizni sincs igazán kedvem... Nem lenne valami jó ötletetek? Megköszönném, ha értelmes válaszokat kapnék :D
15/L
köszi, köszi
végigolvastam az első által írt linket, vannak benne érdekes dolgok... Hm rá is keresek mikor kel a Nap xD
nézd meg,a napfelkelte nagyon szép:)
én egy évvel ezelőtt láttam utoljára,mikor szakítottunk a barátommal,végig sírtam az éjszakát és az ablakpárkányon ülve néztem a napfelkeltét.gyönyörű volt.
amúgy az első válaszoló linkjébe tényleg vannak jó dolgok!:)
én elfoglalom magam unatkozás helyett minden hülyeséggel :D már ott tartok, hogy kitakarítottam a fürdőszobát (tegnap és tegnap előtt napi 5 órán át vakartam a csapról a vízkövet, előtte még soha életemben nem takarítottam semmit), meg papírállatokat hajtogatok, és elnevezem őket, hétfőn végignéztem az összes használható filmet amit itthon találtam, elolvastam majdnem az összes kötelező olvasmányt... :D
most azzal múlatom az időt, hogy a puruttyát olvasom, előtte honfoglalóztam kb 5 órán át, az előtt facebookon végignéztem minden ismerősöm, csatlakoztam kb 30 csoportkoz, és hülye alkalmazásokat töltöttem ki, az előtt vicces videókat néztem a youtube-on, az előtt meg elolvastam a régi beszélgetéseimet msnen.
kedvenc hobbim a GyK-n való válaszolgatás, mindig jönnek új kérdések, nem lehet megunni :D
asszem, most le fogok tölteni valami filmet, hogy este tudjak mit nézni, és keresek a polcon valami unalmas könyvet.
holnap meg talán elmegyek moziba, vagy korizni, ott legalább hideg van. :D
15L
Huh, köszi...
Egyszer én varrtam egy Kerrit a Phineas és Ferbből :D xD Nem annak indult, csak a végén vettem észre, h tök olyan :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!