Ki találta fel a fogkefét?
Google: fogkefe - első találata:
Utasítgatások helyett akár utána is nézhettél volna. Minden válasz ott van, csak 1 szót kellett volna a keresőbe írni, nem felháborodva visszakommentelgetni mert 3 PERC (!!!) alatt nem kaptál egy választ sem.
De, arra való. Ha nem találsz magadtól választ valamire, itt megkérdezheted, hátha más tudja és segít. Viszont erre a kérdésre találhattál volna választ, ha kerestél volna. Csak egyszerűbb volt ide beírni és várni hogy más megkeresse helyetted és belinkelje.
Ha most nem válaszolt senki, akkor ezek szerint nem tudtad volna meg soha a választ, mert te magadtól nem kerested volna meg. Ha pedig magadtól is megkerested volna, akkor rögtön a keresőbe kellett volna írni a szót, nem erre az oldalra.
Még midig teljesen igazad van, viszont abban nem, hogy én lustaságból írtam ide inkább. Én ezzel egy plusz dolgot akartam elérni: ( persze nem csak ebben a témában ) hogy esetleg akinek magától nem jutott volna eszébe erre vagy bármi másra rákeresni, akkor is megtegye, a maga kedvéért, nem az enyémért. Amúgy kösz azt, hogy elmondtad a megoldást, de az előbb leírt válaszomat jól vésd az eszedbe!
Üdvözlettel, és Köszönettel: Horváth Rella
Amúgy nagyon szemét vagy, te válaszoló, de mindegy!
Fogadok, hogy ugyanenniyre sötét is vagy!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!