Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen volt a viszonyotok a...

Milyen volt a viszonyotok a szobatársaitokkal? Hogy alakítottátok ki? Szeretitek a kolit? Aki most lesz kolis mit vár tőle? Kort és nemet is kérnék.

Figyelt kérdés

Főiskolai, egyetemi kolira gondolok főként. Nekem nem jó tapasztalataim vannak eddig. 3éve vagyok kolis, e az eddigi szobatársaimmal nem igazán találtuk meg a közös hangot, úgy elvoltunk egymással, de úgy naon nem alakult ki semmi. Meg egy évig szobatársam is alig volt, mert az egyik átköltözött a bnőjéhez (mert az ő szobatársa kiköltözött a koliból), a másik pedig a haverjához költözött át(mert nála is kiköltöztek).És nem raktak mellém senkit se.

Am egy félénkebb, csendesebb visszahuzódóbb srác vagyok. 22/F

2010. júl. 15. 01:16
 1/5 anonim válasza:

Én azt hiszem mondhatom, hogy elég tapasztalt kolis vagyok: 8 év :D igaz gimiben. Így elsőre én azt mondom, hogy a legegyszerűbb, ha mindenkivel próbálsz úgy viselkedni, mintha már nagyon-nagyon régóta ismernétek egymást. Ezzel nekik is segíthetsz, mert ugye nem egyszerű egy idegennel összezárva.

A másik, hogy nálunk például az ágy szent és sérthetetlen volt XD (ez talán érhető is, mert az volt az egyetlen kis terület, amit sajátunknak érezhettünk).

Jah és még valami: Kommunikáció! Igyekezni kell megbeszélni mindent, pl: takarítás, ,,villanyoltás" stb. Ezen kívül beszélgetni kell, mert senki nem akar együtt lakni egy furcsa, csendes, ,,esetlegőrülttel". Azt hiszem talán ez az utolsó ami rád vonatkozhat. De pontosan mi az ami számodra a legproblematikusabb?

2010. júl. 16. 14:30
 2/5 A kérdező kommentje:
Ami a legproblémásabb? Nos ez összetett. Az egyik szememre nem látok és emiatt vagyok ilyen mint amit írtam. Amásik h műszemet kaptam a rossz szememre és azt tisztán kell tartani éjszakára ki kell venni. És ezt nem szeretném ha kiderülne, és ez így bonyolult..Talán ez az oka. A másik h a mostani szobatársammal tényleg próbáltam beszélgetni stb de nem alakult ki semmi.. Jah és 2en vagyunk egy szobában
2010. júl. 16. 16:35
 3/5 haggyámán ***** válasza:
Ha minden jól megy, szeptembertől egyetemen lesz kollégiumos. Hogy mit is várok? Sok új barátokat, akivel/akikkel együtt leszek jó kapcsolat.
2010. júl. 16. 18:24
 4/5 anonim válasza:

Első vagyok. Hát ez nem egy szimpla eset így. Ez nagyon sz@r, mert ugye titkolózol, feszengsz stb... Nem próbáltál még erről beszélni a többiekkel? A koleszban nincs haverod? Mert mondjuk ha így lehet költözgetni ide-oda és már 3 év eltelt, akkor megvannak a kialakult kapcsolatok és persze hogy barát, a baráthoz költözik. Tudod én úgy vagyok vele, hogy a problémáink belőlünk fakadnak. Én elég messzire kerültem otthonról (másik ország) és azt hittem, hogy majd minden megváltozik. Persze ez nem így lett, mert én, én vagyok és kész. Azóta eldöntöttem, hogy lazábban veszek mindent, veszteni valóm nincs. Amit akarok azért keményen dolgozom és ha megvan akkor adok magamnak időt élvezni, aztán jöhet valami új. Ez működik.

A másik amit mondani akartam, hátha segít, hogy egyszer egy könyvben olvastam, hogy amikor ismerkedsz nincs veszteni valód. Az akihez odamész, addig nem volt a barátod és maximum azután sem lesz... hát bumm. Ezt azt hiszem túl lehet élni. Szóval próbálj kicsit feloldódni, ellazulni, ne feszengj a szemed miatt sem.

Én csak ennyit tudok tanácsolni, lehet nem oldódik meg minden, de próbálkozz.

(bocsi kicsit hosszú lett)

2010. júl. 16. 19:11
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Lehet h így kell tennem. Csak tudod ez már annyira a tudatalattimban van h emiatt vagyok ilyen, és feszengek. Van egy pár haverom de sajna ők nem koliban laknak..:(
2010. júl. 16. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!