Mennyire veszett ügy a rajztudásom?
Hiába próbálkozom, sose sikerült ennél jobb. Néha napján, évente 2x egy igazán jót razolol. De ennyi, amugy nem tudok rajzolni..
Ezt akartam
Ez sikerült..
És ilyenkor annyira elmegy a kedvem..
(18l)
Szerintem nagyon tehetséges vagy :o
Bár én tudnék így rajzolni.
Veszett ügynek nem mondanálak, de mindenképp sokkal több gyakorlásra lenne szükséged.
Van egy csomó tutorial, nézegesd azokat. Vagy menj tanárhoz. Volna benned tehetség, de bőven van hova fejlődni. Az önbizalmad és a kedved meg kellene tartani, az igazán jó és ismert művészek is sok munkát és energiát, no meg időt öltek az önfejlesztésbe és meg is lett az eredménye. Ha feladták volna félúton, senki nem ismerné őket.
Szóval csak hajrá!
Szentem 100 szazalekig veszett ugy vagy mert csak,egy,gagyi masolo vagy nem olyas valaki aki a semmibol rajzolja ezt meg.
de ne aggodj az eredti kep rajzolo is gagyi mert o is egy letezo karakter arcat es kosztumjet masolta le.
Szoval te mint masod masolo 2xesen bena vagy.
Csatrad: látszik, hogy fingod sincs a művészetekről. Ha meg mégis lenne, akkor szégyenfolt vagy.
Rengeteg fan-art létezik, és amíg az ember meg nem tanul rendesen és magabiztosan rajzolni, nincs a referenciaképekkel semmi baj, sőt!
Azért kíváncsi lennék a te fantáziádra. Milyen egyedit alkottál eddig, mondd csak? Tudsz ilyet, vagy jobbat? Ha nem, akkor hátra arc és séta el! Köszönjük a részvételt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!