Trackingelt csomagja veszett már el valakinek?
Figyelt kérdés
Szerintetek lenyúlhatják? Kicsit aggódom a jó magyar posta miatt, és nem szeretnék botrányt csinálni, meg ügyvédi felszólításokat küldözgetve perrel fenyegetőzni. 270 dollár értékben rendeltem egy cipőt, meg egy melegítőt. A 17track azt írja, hogy úton van Ferihegyre a csomag.2016. máj. 5. 00:15
1/4 A kérdező kommentje:
2016. máj. 5. 00:50
2/4 anonim válasza:
Nekem volt már, épp a napokban küzdöttem az eladóval, hogy fizesse vissza. Sanghajból küldték, de valahogy már Kínában megragadt, február közepén rendeltem, azóta se ért ide, csak annyit ír minden oldal, hogy feladták a csomagot. De ez volt az első alkalom, előtte vagy 30-szor rendeltem külföldről, és 10 napon belül mindig meg is jött a világ másik feléről is, sima postával, szám nélkül.
De ha tegnap este ért be Pestre, akkor ma viszik a vámosokhoz, és holnap elvileg meg kell kapnod, ha nincs vele semmi gond (gondolok itt bármiféle illeték fizetésére a nagyobb érték miatt). Itthon már nem szokott eltűnni, sokkal gyakoribb, hogy még külföldön veszik el, ha elveszik.
3/4 A kérdező kommentje:
Közben megérkezett, viszont fennakadt a vámon, bár erre számítottam. Ebben tudnál segíteni? Igazából apám kártyájáról lett kifizetve. Azt tudom, hogy ilyenkor az átutalásról kell bizonylat. Ezt adnak ki a bankban ugye? Kaptunk visszajelzést online, de úgy olvastam, írásban kell nyilatkozni, illetve azt sem tudom, mi álljon ebben a nyilatkozatban? Személyesen, ezt nem lehet elintézni az Orczyn?
2016. máj. 5. 05:18
4/4 A kérdező kommentje:
Én jobban aggódom a magyar posta miatt. Csupa rosszat olvastam, hogy valakinek kivettek belőle ezt-azt, ilyesmi. Az egyesült államokból rendeltem a Nike-tól, gondoltam, hogy ekkora cég nem simliskedik ilyenekkel.
2016. máj. 5. 05:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!