Szükségem van a segítségetekre, hogy miért? Olvasd tovább.
Na a helyzet a következő, nemrég jött ki a mozikba az Az második része amit már nagyon rég óta vártam. Az egyes részt nem tudtam megnézni a mozikban mert tudomásom sem volt róla, de én a második részt megfogadtam, hogy ott fogom megnézni. A helyzet az az, hogy most vasárnap vagyis 2019.09.15-én mentünk volna. De én szerdán elkaptam egy vírust amiből sikerült még péntekig kigyógyulnom, de anyukám elkapta és péntekén minden baja volt. A másik az, hogy akivel mentünk volna autóval, elromlott a kézifékje és nem tudták a szerelők időben megcsinálni. Ugyhogy ha jövő héten 2019.09.22-én mennénk akkor még vetítenék. A másik pedig, hogy a testvérem és a rokonom akivel mennénk nem szeretik a horrort úgyhogy ők a Jó srácokat akarják megnézni, úgyhogy ez lenne a másik kérdésem, hogy ezt a filmet is fogják még vetíteni a fentebb leírt időpontban?
Azért kérdem mert, életemben nem voltam meg moziban és nem tudom, hogy mennek a dolgok ezért kérdezlek titeket. Remélem tudtok segíteni és időben. Válaszotokat előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!