Kiszeditek a görögdinnyéből a magot vagy megeszitek?
Figyelt kérdés
Kifogásolták, hogy megeszem a magot is, ha van kedvem persze kiszedem, de miért ne ehetném meg magvastól. Ti hogy vagytok ezzel?2010. júl. 14. 17:15
1/15 anonim válasza:
Kiszedem.. Mert utálok ráharapni.. véletlenül. Am semmi bajod nem elsz tőle.
2/15 anonim válasza:
én mindig megeszem, nincs kedvem a magszedéssel szorakozni:)
3/15 anonim válasza:
ahol sok van, vagy könnyen ki tudom szedni, onnan kiszedem, de am nem igazán.
4/15 anonim válasza:
Én egy órát bíbelődök egy szelet dinnyével. :D
Kiszedem az összeset.
Nem értem, hogy miért baj ha megeszed magostól?
A párom viszont mérgében szokta magvastól enni, mikor tényleg sok mag van benne és nincs kedve kipiszkálni. :D
Ismerek olyat aki kiköpködi :)
5/15 anonim válasza:
Én néha kiszedem a magot,néha megeszem a magot:D
Amúgy mostanába ez a kérdés mindenkivel felvetődött,akivel eddig találkoztam XD [: hát ja..nyár van^^
6/15 anonim válasza:
Változó. Amikor több van benne akkor én is kiszedem, de pl az apró sárgás magokat azokat nem szoktam kiszedni. :)
7/15 anonim válasza:
A nagyját kiszedem, de semmi bajom azzal hogy lemegy.
8/15 anonim válasza:
Én magvastól szoktam enni a dinnyét.
9/15 anonim válasza:
Én kiszedegetem. :) Bár nem gyakran eszem görögdinnyét, nem nagyon szeretem. Inkább a sárgát.
10/15 anonim válasza:
Én ha épp olyan, kiszedem, ha nem nem. De általában csak pár mag szokott a tányéromban maradni.
Amúgy szerintem meg még finom is. :D Ha ráharapok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!