Ti mit tennétek ilyen esetben a rendőrsègi felejelentés után?
Adott a barátnőm egykori élettársa, akivel
Már évekkel ezelőtt szakított. Ez az egyed valószínű, hogy nárcisztikus személyiségzavaros is. Folyamatosan zaklatja, fenyegeti a lányt, manipulál, ferdít. A gyerekeket is eszközként használja fel.
Mikor engem meglátott, becsmérlő szavak kíséretében leverte a kocsim tükrét, engem
Is meg akart ütni, próbált elütni, de sérülés nélkül megúsztam. Nem
Akartam bántani a gyerekei előtt.
A rendőrségi feljelentést megtettem, a károkozást elismerte, viszont a szakétő által megállapított összeget sokalja. Ilyen van? Mármint: ha beismerem a tetttem és felelőssrger vállalok, eldönthetem, mekkora összeget fizetek
a károsultnak? Abszurdnak találnám, ha így lenne- de a helyzetem most így néznki.
Illetve: a rendőrségen kerdezték, hogy akarok- e újabb magánindítvànyt előterjeszteni a könnyű testisértés miatt?
Fényképeim vannak, illetve egy sms, amit nem nekem küldött, de elismeri sőt kerkedik a tettlegességével velem szemben. (Felpofozott) szerintetekmreemes ezzel foglalkozni? Köszönöm a válaszaitokat előre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!