Feladtam egy sima levelet és 11 munkanap telt el és még nem ért oda a cimzetnek van még rá esély hogy oda ér?
Fantasztikus a Magyar posta, ugye?
Felháborító. Ócska szolgáltatás, egyre emelkedő árakkal.
Illene odaérnie. Külföld vagy belföld?
Ragszámod van?
Az, hogy előfordulnak hibák, attól még a Magyar Posta jó.
Volt egy eset, azt hiszen az Egyesült Királyságban, hogy valami 100 éves levelet talált a posta egy régi raktárukban, vagy hol, és ki is kézbesítették. "Kis késéssel". Mondjuk ennyire talán nem gáz a helyzet, de a postán kellene érdeklődnöd.
Szia!
Remény az mindig van.
Elég gáz, hogy 11 nap alatt nem ért oda! Általában egy sima levélnek 2 max. 3 nap alatt a címzettnél KELL lennie. Olyan is van, hogy már másnap, ha közel van a cím.
Választhatod az elsőbbségit, DE elárulok egy titkot: (és ezt a postán mondta a kedves felvevő hölgy, mikor hezitáltam, hogy hogyan adjam fel a levelet, simán, vagy elsőbbségivel - mivel szerettem volna, ha még azon a héten odaér, és látta a dilemmám, hogy nincs nálam elég pénz.) Az elsőbbségivel feladott küldemény is ugyanúgy megy, csak többe kerül!
Ha ajánlott, akkor nem mernek cicózni, valamint az érték nyilvántartásos, és a címzett kezébe. Ezeket tuti nem sinkófálják el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!