Hogy megy egy barátok közt szereplő válogatás? Sokan szoktak lenni? Mennyire éri meg?
A Barátok közt című sorozathoz nem szokott lenni szereplőválogatás. Ha a történet új figurával bővül, akkor behívnak meghalgatásra olyan színészeket, akiknek már van tévés gyakorlatuk.
Amatőröket ebben a műsorfolyamban nem foglalkoztatnak. Régen nem láttam már, de statisztából sem kell sok. Aligha valószínű, hogy olyan alakokat keresnek, akik nem szerepelnek egyik statisztaszervezőnél sem.
Hogy kinek mi mennyit ér, az egyéni dolog.
A főszereplő valószínűleg jól keres.
Ha egy utcai jelenethez kell valaki, aki a háttérben utcát seper, az pár száz forint és esetleg fél napot is ott dekkol.
2-es ne írj butasagokat! Szokott lenni casting, amikor szükség van új szereplőkre.Tobbnyire nyilvánosak és simán mehetnek amatőrök, meg örülnek is, ha nincs sok színházi tapasztalata, mert ami a színházban jó, az képernyőn sok.
Statisztákat meg rendszeresen keresnek, 2 ügynökség foglalkozik vele. A fizu nem pár száz forint, ha nem pár ezer a munkaidő viszont valóban 1oratol fél napig terjedhet. Én voltam mindkettőn (casting, statiszta)és így működött. Nem tudom, te honnan szedted az informacióid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!