Ki utálja babi nénit?
Figyelt kérdés
én k.u.r.v.á.r.a2010. júl. 14. 00:38
2/13 anonim válasza:
Én, mert már megint miatta nem értünk le a strandra zárás előtt, hogy a fene enné meg!
Üdv.: Katona Józsi
3/13 A kérdező kommentje:
megnyugodtam, azt hittem már hogy antiszociális lettem xD
2010. júl. 14. 00:44
4/13 anonim válasza:
ne is mondd g.ciiii.... mindenki a kib.szott babinénit nyomatja és mondják h krva vicces jaj de jó babinéni az isten és sztem meg szájonb.szottúúúl idegesítőő szar:@ ideges is lettem...:DDD
5/13 A kérdező kommentje:
detto ugyan ez :D
2010. júl. 14. 00:47
6/13 anonim válasza:
Á, nem kell ezt túlmisztifikálni. Jópofa, és kész. Bár elhiszem, ha az ember körül mindenki Cső, Babi nénizik már, az idegesítő lehet. :D
7/13 anonim válasza:
úúúúúúúúúútálom.
üdv: a bauxit főzelék
8/13 anonim válasza:
Aki röhögni tud rajta, az még nem hallott igazi humort...
9/13 anonim válasza:
Én is utálom. Egyáltalán nem vicces :S Egyeseknek nagyon szar humora van... :(
10/13 anonim válasza:
Szerintem állat.
De ez jobb: :D
http://www.youtube.com/watch?v=syUT-h3yAHM&feature=related
"Idő közben az egyik juh odament hozzá, és azt mondta:
- Bárány Attila vagyok dídzsé, a palaszban vagyok rezidens.
- Nem takarodsz?! - Válaszolta a gyerek és úgy kifáradt ebben hogy ledőlt a fűbe. De Bárány Attila nem adta föl:
- Fánki zenét jáccom. - mondta
- Te, ez kegyetlen mán..."
:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!