Hogyan vegyem rá a szüleimet arra, hogy elvégezhessem az A1 es jogosítványt?
Nézd, engem is világ életemben érdekelt minden jármű, így a motorozás is. Az AM-et nagyon meg akartam csinálni 14 évesen, de nem engedték. Aztán meglett a B kategóriám 17, C kategóriám 19 évesen, 2 hónapja pedig lett egy autóm. De a motorozni még mindig nem szeretnének látni a szüleim. Nem azért, mert bennem nem bíznak (mert tudják, hogy tudok vezetni, gurultam már néhány t tízezer km-t autóval, meg jópár ezret furgonnal is), hanem a többi közlekedőben. Egy időben "haragudtam" rájuk, hogy nem engednek motorozni, de amióta a múltkor láttam egy balesetet (két autó félfrontálisan ütközött) rájöttem, hogy bár a motorozás egy életérzés, sokkal veszélyesebb, mert bármikor kihajthatnak eléd. Utólag visszagondolva örülök, hogy nem engedték, mert lehet, hogy már nem lennék ezen a bolygón (1 hetes jogsival jöttek belém majdnem egyszer oldalról). Szóval ha ennyire féltenek a szüleid, örülj neki és hallgass rájuk, akármilyen nehéz elfogadnod, később örülni fogsz neki, hidd el. 20/F
Azt meg nem tudom értelmezni, hogy egyik mondatod szerint jó tanuló vagy, a következőben már javítanod kell és nem tudod megcsinálni a jogsit a szüleid szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!