A lányok miért mondják azt magukról hogy csúnya vagyok és kövér meg ilyenek mikor k*rva jól néznek ki?
Figyelt kérdés
és hogy lehet erről vkit leszoktatni?2010. júl. 13. 23:08
1/13 anonim válasza:
Mert szeretnék mindenkitől az ellenkezőjét hallani. Én is falra mászok az ilyen lányoktól. Néha, mikor mondják ezt a szöveget, én csak hallgatok és nem állítom az ellenkezőjét. Látnod kéne a fejüket, ahogy néznek, hogy miért nem szólalok meg? :)) Én nagyon jól szórakozom rajtuk ilyenkor.
2/13 A kérdező kommentje:
:D
nekem egy volt osztálytársam csinálta ezt :D
amikor persze megkérdeztem hogy miért kapta ő a "legszebb lány" címet (suli oszkáron) akkor azt mondta hogy véletlen volt XDXD
2010. júl. 13. 23:18
3/13 andybunny válasza:
azért, hogy dicsérjék őket. Én helyeselni szoktam és akkor abbahagyják:D:D:D próbáld ki beválik:D
4/13 anonim válasza:
Azért kapta azt a díjat, mert lecidázta a zsűri férfitagjait.
5/13 anonim válasza:
Azért kapta azt a díjat, mert lecidázta a zsűri férfitagjait.
Nem nem a férfitagjait hanem a him tagjait :D
6/13 A kérdező kommentje:
akkor sok mindenkivel meg kellett volna tenni mivel az 5.től a 8.osokig szavaztak lányok is :D ( béna fogalmazás bocsi.)
2010. júl. 13. 23:28
7/13 anonim válasza:
Nagy részben a leírtak miatt csinálják, de vannak kivételek. Vannak olyanok is akik tényleg csúnyának látják magukat, szóval valami trauma vagy régi sérelem miatt nem fogadják el az alakukat, pedig tényleg szépek. :D
8/13 anonim válasza:
Nekem mindegyik osztálytársam ilyen -.- Én emg pont az ellenkezője vagyok, túlságosan vékony vagyok (nem tehetek róla, nem hízok semmitől) és mindig mondják, h de jó lenne, ha olyan vékony combjuk lenne mint nekem. Mondom, hát igen:) ez van. Ne rimánykodjanak nekem, mert nagyon felidegesít. 17/L
9/13 anonim válasza:
Ez még a jobbik eset.
De az amikor olyan rondák mint a hányadék, és mégis úgy tesznek mintha ők valami csodaszép királynők lennének, ez már durva.
10/13 A kérdező kommentje:
23:54es tényleg az.
2010. júl. 14. 00:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!