1/8 anonim válasza:
Én nem, legyen annyi elég, hogy bántanak a suliban. Mindig elbújok a mosdóban , mert félek tőlük. :(
17/L Tudom, már "nagylány" vagyok..
Az egész életem erről szólt, a kiközösítésről.
Jól tanultam.. ők meg mevárták hogy a befejezzem a dolgozatot , mert tudták , hogy át fogom nézni, és amikor megfordítottam közösen lelesték a válaszokat...
2/8 anonim válasza:
Igen, mert most kezdem az egyetemet és ez teljesen új (a kérdés nem vitatandó majd az első vizsgaidőszakban :D)
19/L
3/8 anonim válasza:
Vegyes érzelmeim vannak ezzel kapcsolatban :D főiskolát kezdek 20/F
5/8 anonim válasza:
40, ex tanár
Nagyon nem várom. Jó volt nyáron a közlekedés. Most végképp nem lehet majd értelmesen közlekedni, jönnek a 10 km hosszú dugók.
6/8 anonim válasza:
Nem mert most megyek gimibe és félek, hogy kiközösítenek vagy nem lesznek barátaim😔
14/l
7/8 anonim válasza:
Én már nagyon. Végre eltakarodik a sok kis nyomi a netről.
8/8 anonim válasza:
Én nagyon nem, most leszek végzős a gimiben
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!