Várjatok a sulit?
Én varom. 7.évfolyamba lépek át, és lesznek az új tantárgyak. Izgatottan, kíváncsian varom a sulit. A nyaram néha kissé egyhangú és unalmas. Persze voltunk nyaralni sok helyen a csaladál de azért hiányzik a suli..
Ti hogy vagytok vele?
Írjatok sok választ!:))
Hat most megyek 7.be.
Ezek szerint nem könnyű :D
Hát nekem a Fizika, Kémia, Biológia, Földrajz nagyon ismeretlen tantárgyak. És ezért is vagyok kíváncsi nagyon.
És kedves utolsó megkérdezhetem hogy te hányadikba mész ??:))
11.-be :) Nekem most jönnek be a fakultációk, ami miatt este öt előtt tuti nem érek majd haza...
A fizika nagyon képletes, a kémia érdekes lehet (ott még :D) de magolós, a földrajzhoz szerintem érzék kell (ami nekem nincs), a bioszt meg legtöbben szeretik, érdekelt engem is. Persze tanárfüggő is, nagyban számít, kit kapsz az adott tárgyhoz.
Ohh értem. Nekem azt mondták hogy a kémia tanár nem a legjobb:s (legalábbis nálunk)
De remélem azért sikerülni fog a jó jegy szerzés:D
Neked pedig sok szerencsét, erőt egészséget kívánok! :))
Most megyek gimibe, de nem igazán várom, pláne a tanulás miatt.
Nem titok, hetediktől lesz igazán nehéz az iskola, de ha pl most jó vagy matekból, akkor nem lesz olyan nehéz a fizika, kémia. Meg azért egy jó tanár sem árt...
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!