Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A debreceni fórumban aki...

A debreceni fórumban aki járt, észrevette rajtam kívül a sok milliomosnak tűnő (harmincas) embereket?

Figyelt kérdés
Ennyi ilyen jól öltözött ember még sosem láttam Debrecenben. Honnan kerültek ők ide?
2008. nov. 15. 13:58
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát igen, ez igaz, sajna a Debreceni Fórum az elitnek épült, legalább is a legtöbb hely ami ott van, nem azt mondom, hogy nem kell ilyen is csak az átlag ember nem tud megvenni, olyan cipöt ami / mert néztem azt is / 25-30 ezernél kezdődik, na meg néztem melltartót 8 ezerért már adtak volna több fajtát is, hát csak néztem , mert nem vettem, ott a felső réteg vásárol, szerintem csak most hogy megnyilt vannak ott annyian, késöbb vagy leviszik az árakat, vagy becsödöl 1-2 hely.
2008. nov. 15. 14:35
 2/8 A kérdező kommentje:
hát igen, az árakon én is meglepődtem.azt hittem azért kicsit barátibb lesz a dolog:) csak érdekes, mert az utcákon hétköznap nem látni ilyen sok gazdag embert, vagy lehet ők nem is mászkálnak az átlag keresetűek között..?:)
2008. nov. 15. 15:27
 3/8 anonim ***** válasza:

Mivel ez elit központ, ide jönnek a pénzes emberek vásárolni, hát nem csoda ha sokat látsz belölük, elsö voltam.Debrecenböl

Andi

2008. nov. 15. 15:35
 4/8 anonim ***** válasza:
0%

wáá, én utálom a fórumot :S összezsúfolt hely ..ratyi:D

13L.

2009. ápr. 8. 00:03
 5/8 anonim ***** válasza:
Én Debreceni vagyok és szerintem nem is annyira drága.Sőt lehet kapni jó dolgokat olcsón is.Nem azért de most mit vártok nem lehet beletenni sz@r Kínai boltokat,meg turikat!És elmondanám hogy ha annyira elitt lenne akkor nem 3 ÓRA INGYENES PARKOLÁSt adna!!!!
2009. szept. 5. 20:46
 6/8 anonim ***** válasza:
Előző vagyok és 12/L.
2009. szept. 5. 20:47
 7/8 anonim ***** válasza:

00.03as vagyok.

nem csak szar kínaik vannak, tudod akinek nehezebb az anyagi helyzete az is öltözhet jol szar kínaiból is. amúgy szerintem nem a fórumtol függ, hanem a boltoktól és a legtöbb drága. szerintem.

2009. szept. 5. 21:58
 8/8 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó válaszoló.Azt nem mondtam,hogy nem lehet a kínaiból is jól öltözködni hanem azt,hogy a Fórumba nem valóak a kínai boltok,mert az lerontaná a város hírét,hiszen kelet magyarország egyik legnagyobb,legújjab,legszebb üzletközpontjáról beszélünk.Azt pedig elmondanám hogy elég szomorú,hogy így vélekedsz,mert igenis nagyon sok jó dolog van benne amit a legtöbb ember ki is használ.És ráadásul a belvárosba van jól megközelíthető helyen. Visszatérve a kínai boltokra:azt tudom csak mondani,hogy a kínai árú lehet hogy jól néz ki de a minőségéről még vitatkozhatnánk.És őszintén remélem,hogy egyszer neked is megváltozik a véleményed és akkor talán rádöbbensz,hogy milyen jó dolgod van,hogy egy ilyen üzletkomplexum található a városban ahol élsz.... mert feltételezem debreceni vagy.

20:46 voltam.

2009. dec. 1. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!