A debreceni fórumban aki járt, észrevette rajtam kívül a sok milliomosnak tűnő (harmincas) embereket?
Mivel ez elit központ, ide jönnek a pénzes emberek vásárolni, hát nem csoda ha sokat látsz belölük, elsö voltam.Debrecenböl
Andi
wáá, én utálom a fórumot :S összezsúfolt hely ..ratyi:D
13L.
00.03as vagyok.
nem csak szar kínaik vannak, tudod akinek nehezebb az anyagi helyzete az is öltözhet jol szar kínaiból is. amúgy szerintem nem a fórumtol függ, hanem a boltoktól és a legtöbb drága. szerintem.
Kedves utolsó válaszoló.Azt nem mondtam,hogy nem lehet a kínaiból is jól öltözködni hanem azt,hogy a Fórumba nem valóak a kínai boltok,mert az lerontaná a város hírét,hiszen kelet magyarország egyik legnagyobb,legújjab,legszebb üzletközpontjáról beszélünk.Azt pedig elmondanám hogy elég szomorú,hogy így vélekedsz,mert igenis nagyon sok jó dolog van benne amit a legtöbb ember ki is használ.És ráadásul a belvárosba van jól megközelíthető helyen. Visszatérve a kínai boltokra:azt tudom csak mondani,hogy a kínai árú lehet hogy jól néz ki de a minőségéről még vitatkozhatnánk.És őszintén remélem,hogy egyszer neked is megváltozik a véleményed és akkor talán rádöbbensz,hogy milyen jó dolgod van,hogy egy ilyen üzletkomplexum található a városban ahol élsz.... mert feltételezem debreceni vagy.
20:46 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!