Hol lehet jelentkezni a Vígszínházba színészként? Egyáltalán lehet? Mi az alap követelmény?
Milyen szakmai tapasztalattal rendelkezel? Kérdésed alapján úgy sejtem, hogy gyerek lehet, és nem vagy színész. Ám ha mégis, akkor eléggé nagy baj, hogy itt kell érdeklődnöd.
Én teljesen laikusként a színház művészeti vezetőjét keresném meg.
Nulla énektudása volt pl. Márkus Lászlónak, Garas Dezsőnek, Psota Irénnek, Agárdi Gábornak, Tomanek Nándornak stb., de ezért elég jó kis telt házakat csináltak.
Tudom, ők már rég meg is haltak, más világ van. De nem csak zenés darabok vannak. Bár sok színház zenés-táncos átiratot csinál görög drámákból és tragédiát a Liliomfiból.
Előny az, ha valaki tud énekelni, táncolni, de nem feltétel.
Nos, eddig nem szóltam, mert hát miért vagyok én nyelvtan-náci. De hát te színész lennél, tehát a nyelvtudás az egyik munkaeszközöd.
Alapkövetelmény egy szó. Nem szerencsés a megfogalmazásod, mert az érződik ki belőle, hogy már most színész vagy.
Énektudás egy szóban írandó. Tanulók az több tanuló.
Énekelni nem tudsz, de írni sem. Ez baj.
Milyen a viszonyod a színházzal? Rendszeresen nézel előadásokat? Jársz színjátszókörbe? Sok klasszikus irodalmat olvasol? Drámákat is?
Szavalóversenyeken, szép magyar beszéd vetélkedőkön milyen eredményeket értél el eddig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!