Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ennyire igénytelenek a pasik?

Ennyire igénytelenek a pasik?

Figyelt kérdés

Bárhol bemegyek egy férfi budiba hihetetlen bűz csap meg, lepisilve az ülőkék, mellépisilve, sokszor le sem húzzák a wc-t... ezzel szemben a női budi tiszta, nincs bűz, meg semmi olyan amitől a hányinger kerülgetne.

Miért ennyire igénytelenek a pasik?

2010. júl. 13. 17:26
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
nem hiszem, hogy változnom kéne ezen a téren, mivel én eddig még nem sexeltem gumi nélkül...de miután az ember okádik, csak megmossa a fogát és gondolom senki nem smárol hányás után a másikkal. én nem szeretnék megváltozni és nem mondom azt se, hogy te változz meg, csak a témára visszatérve, nem véletlenül van a mellékhelységekben mosdó, szappan...
2010. júl. 14. 12:37
 22/25 anonim ***** válasza:

Lol, nem kifejezetten arra gondoltam, hogy hagyd úgy, ha a férjed okádik...:)

Viszont például ilyenekre: ha van gyerek, azt valakinek időnként tisztába kell tenni. Akkor is, hogyha büdös (meg még ha tele is van bacival). Nem mondhatod, hogy te ezt nem csinálod, mert te ettől undorodsz. A gyerek fontosabb.

De végülis, mire eddig eljutsz, addigra valószínűleg ez benned is tudatosul :)

2010. júl. 14. 12:56
 23/25 anonim ***** válasza:

gondoltam, hogy nem így értetted a hányás dolgot, én azért írtam, mert annak a dokinak gyenge volt ez a példája.

persze, hogy tisztába tenném a gyereket, sőt már tettem is tisztába, nem arról van szó, hogy nem csinálom meg az ilyesmit. Itt is azon van a hangsúly, hogy miután a kakis fenekét letöröltem, én kezet mosok :)

2010. júl. 14. 13:12
 24/25 anonim ***** válasza:
A baj az, hogy I. Hakellakkorcsulázok fáraóra nem mondtál semmit, pedig az szerintem jó név :>
2010. júl. 14. 13:32
 25/25 anonim ***** válasza:
a név jó :) de ezzel én is tisztában vagyok, hogy ilyen módon már nincs mit elkapni:) nem ezektől a dolgoktól vagyok "rosszul", kifejezetten a wc+kézmosás dolog az, ami irritáló számomra
2010. júl. 14. 13:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!