Ennyire igénytelenek a pasik?
Bárhol bemegyek egy férfi budiba hihetetlen bűz csap meg, lepisilve az ülőkék, mellépisilve, sokszor le sem húzzák a wc-t... ezzel szemben a női budi tiszta, nincs bűz, meg semmi olyan amitől a hányinger kerülgetne.
Miért ennyire igénytelenek a pasik?
Lol, nem kifejezetten arra gondoltam, hogy hagyd úgy, ha a férjed okádik...:)
Viszont például ilyenekre: ha van gyerek, azt valakinek időnként tisztába kell tenni. Akkor is, hogyha büdös (meg még ha tele is van bacival). Nem mondhatod, hogy te ezt nem csinálod, mert te ettől undorodsz. A gyerek fontosabb.
De végülis, mire eddig eljutsz, addigra valószínűleg ez benned is tudatosul :)
gondoltam, hogy nem így értetted a hányás dolgot, én azért írtam, mert annak a dokinak gyenge volt ez a példája.
persze, hogy tisztába tenném a gyereket, sőt már tettem is tisztába, nem arról van szó, hogy nem csinálom meg az ilyesmit. Itt is azon van a hangsúly, hogy miután a kakis fenekét letöröltem, én kezet mosok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!