Hogyan szóljak vissza neki? Már nagyon idegesít.
Van a sulimban egy lány, kettővel alattam jár, az egyik fiú osztálytársamnak a húga. Állandóan amikor elmegy mellettem a folyosón a legjobb barátnőjével nekiállnak röhögni, és suttogni, miközben gúnyosan néznek. Tutira veszem, hogy a csaj bátyja az osztálytársam mond el mindennek otthon, ugyanis ő ki nem állhat engem, ne kérdezzétek miért, én sem tudom, nem tettem vele semmit, régebben teszett, lehet ezen sértődött be mert megtudta, látszik rajta, hogy engem senkinek tart magához képest. Azóta nagyon bunkó ő is. A tesója ok nélkül nem szólogatna be, hiszen nem is ismer, soha életembe nem beszéltem vele, a nevén kívül mást nem is tudok róla. De az agyamra megy már ezzel.
Lécci ne írjatok olyat, hogy ne szóljak semmit, meg hagyjam inkább, mert ez magától nem oldódik meg, ez megy már lassan 2 éve mindennap, amikor ott megy el mellettem, vagy ha a mosdóban összefutunk. Mit szóljak be neki? Valamit muszáj, mert már én sem bírom ezt szótlanul tűrni. Aztán felőlem mondja csak el otthon, hogy mit mondtam neki, legalább az a hülye bátyja is látja, hogy én nem vagyok az a csendes lúzer aki hagyja magát, mert ő ezt gondolja, hogy én egy kis senki vagyok, ezért viselkedik így a tesójával együtt, mert én úgyse szólok vissza. Azt akarom, hogy lássák meg, hogy én rohadtul nem vagyok ilyen, és engem aztán ne szivasson senki!
Mik a legütősebb beszólások? Ha lehet olyat amit angolra is le lehet fordítani, mert Angliában élek, tehát ne tipikus magyarokat írjatok, amit csak otthon értenének meg. Előre is köszönöm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!