Ellopták a táskámat! Mindennel (iratok, bankkártya, mobil) együtt. Mik a főbb teendők?
Sziasztok!Ma délelőtt sajnos ellopták a táskámat..Amit eddig már nagy hirtelen elintéztem:
Bankkártya,SIM-kártya letiltása.Bár ha esetleg valaki megtalálja a telefont,így nem tud felhívni..:s
Új SIM-et holnap megyek rendelni..
A rendőrségre is bementem,de ott is azt mondták h.a bankkártya,és telefon letiltása a legfontosabb, utána esetleg ha akarok, tehetek feljelentést...De szerintük nincs sok értelme.:S
Okmányirodában is voltam már,kaptam időpontot új lakcím és személyi igazolvány készítéshez..Egy hét múlva mehetek..De addig nincs semmim:S
Eddig ennyi intéznivaló jutott eszembe..
Most végeztem fősulin,hallgatói jogviszonyom már nincs.De elvileg a diákom októberig még elvileg érvényes..Szerintetek azt kapok újat..Vagy valami igazolást?
Készpénz a pénztárcámban nem sok volt...
A kulcsom is benne volt a táskában,a zárcserét még nem intéztem el..(mivel sajna ugye a lakcímkártya is a táskában volt,ezt muszáj megcsinálni)..:O
Totál kivagyok:S Sose törtánt még ilyen velem,azt se tudom hova kapjak..
TAJ-kártyát is az okmányirodában kell csináltatni?Nagy izgalmamban arról el is feledkeztem..Jogsim nincs.
Léygszi ha van még valami javaslat ilyen esetre írjatok..Köszi..
21/L
Még alaposabban olvastam erről kártérítési lehetőségről..Sajna kicsi az esély, h.nekem megítélnek bármit is..A tájékoztatóban az szerepel, h.olyan anyagi kár esetén lehet igényelni ezt,amikor a legalapvetőbb szükségletek kielégítése máshogy nem lehetséges...--->Méltányossági alapon ítélik meg.
Nálam (hál'istennek)fizikai károsodásról, bántalmazásról nincs szó..Kb.10.000-12.000 Ftból tudom pótolni az iratokat,bár ez se kevés(nekem)...De nem valószínű h.erre támogatást adnak:S
De azért lehet h.utánajárok..A feljelentést viszont megteszem!!:d
még1x köszi
Azért próbáld meg az áldozatsegítőt, hátha adnak valamit.
Remélem, igen. Szívesen, de máskor inkább ne legyen ilyenre szükséged.
nah egyépként azóta mi történt..?
minden kész?megvan vagy azóta sincs az illető?:S vagymár nem érdekel?
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!