Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ellopták a táskámat! Mindennel...

Ellopták a táskámat! Mindennel (iratok, bankkártya, mobil) együtt. Mik a főbb teendők?

Figyelt kérdés

Sziasztok!Ma délelőtt sajnos ellopták a táskámat..Amit eddig már nagy hirtelen elintéztem:

Bankkártya,SIM-kártya letiltása.Bár ha esetleg valaki megtalálja a telefont,így nem tud felhívni..:s

Új SIM-et holnap megyek rendelni..

A rendőrségre is bementem,de ott is azt mondták h.a bankkártya,és telefon letiltása a legfontosabb, utána esetleg ha akarok, tehetek feljelentést...De szerintük nincs sok értelme.:S

Okmányirodában is voltam már,kaptam időpontot új lakcím és személyi igazolvány készítéshez..Egy hét múlva mehetek..De addig nincs semmim:S

Eddig ennyi intéznivaló jutott eszembe..

Most végeztem fősulin,hallgatói jogviszonyom már nincs.De elvileg a diákom októberig még elvileg érvényes..Szerintetek azt kapok újat..Vagy valami igazolást?

Készpénz a pénztárcámban nem sok volt...

A kulcsom is benne volt a táskában,a zárcserét még nem intéztem el..(mivel sajna ugye a lakcímkártya is a táskában volt,ezt muszáj megcsinálni)..:O

Totál kivagyok:S Sose törtánt még ilyen velem,azt se tudom hova kapjak..

TAJ-kártyát is az okmányirodában kell csináltatni?Nagy izgalmamban arról el is feledkeztem..Jogsim nincs.

Léygszi ha van még valami javaslat ilyen esetre írjatok..Köszi..

21/L

2010. júl. 13. 12:54
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Elolvastam a leírást,de ha jól értelmezem, 3 munkanapon belül kell jelezni a kár elszenvedését..De személyi nélkül nem sokra megyek...:s Új személyiről igazolást meg csak jövő héten kapok.
2010. júl. 13. 14:42
 12/16 A kérdező kommentje:
mindenesetre teszek feljelentést.
2010. júl. 13. 14:43
 13/16 A kérdező kommentje:

Még alaposabban olvastam erről kártérítési lehetőségről..Sajna kicsi az esély, h.nekem megítélnek bármit is..A tájékoztatóban az szerepel, h.olyan anyagi kár esetén lehet igényelni ezt,amikor a legalapvetőbb szükségletek kielégítése máshogy nem lehetséges...--->Méltányossági alapon ítélik meg.

Nálam (hál'istennek)fizikai károsodásról, bántalmazásról nincs szó..Kb.10.000-12.000 Ftból tudom pótolni az iratokat,bár ez se kevés(nekem)...De nem valószínű h.erre támogatást adnak:S

De azért lehet h.utánajárok..A feljelentést viszont megteszem!!:d

még1x köszi

2010. júl. 13. 14:54
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Azért próbáld meg az áldozatsegítőt, hátha adnak valamit.

Remélem, igen. Szívesen, de máskor inkább ne legyen ilyenre szükséged.

2010. júl. 13. 18:28
 15/16 A kérdező kommentje:
köszönöm.aranyos vagy;)
2010. júl. 13. 18:32
 16/16 anonim ***** válasza:

nah egyépként azóta mi történt..?

minden kész?megvan vagy azóta sincs az illető?:S vagymár nem érdekel?

13/L

2010. júl. 16. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!