Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ellopták a táskámat! Mindennel...

Ellopták a táskámat! Mindennel (iratok, bankkártya, mobil) együtt. Mik a főbb teendők?

Figyelt kérdés

Sziasztok!Ma délelőtt sajnos ellopták a táskámat..Amit eddig már nagy hirtelen elintéztem:

Bankkártya,SIM-kártya letiltása.Bár ha esetleg valaki megtalálja a telefont,így nem tud felhívni..:s

Új SIM-et holnap megyek rendelni..

A rendőrségre is bementem,de ott is azt mondták h.a bankkártya,és telefon letiltása a legfontosabb, utána esetleg ha akarok, tehetek feljelentést...De szerintük nincs sok értelme.:S

Okmányirodában is voltam már,kaptam időpontot új lakcím és személyi igazolvány készítéshez..Egy hét múlva mehetek..De addig nincs semmim:S

Eddig ennyi intéznivaló jutott eszembe..

Most végeztem fősulin,hallgatói jogviszonyom már nincs.De elvileg a diákom októberig még elvileg érvényes..Szerintetek azt kapok újat..Vagy valami igazolást?

Készpénz a pénztárcámban nem sok volt...

A kulcsom is benne volt a táskában,a zárcserét még nem intéztem el..(mivel sajna ugye a lakcímkártya is a táskában volt,ezt muszáj megcsinálni)..:O

Totál kivagyok:S Sose törtánt még ilyen velem,azt se tudom hova kapjak..

TAJ-kártyát is az okmányirodában kell csináltatni?Nagy izgalmamban arról el is feledkeztem..Jogsim nincs.

Léygszi ha van még valami javaslat ilyen esetre írjatok..Köszi..

21/L

2010. júl. 13. 12:54
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:

*történt

*elvileg

*légyszi

2010. júl. 13. 12:57
 2/16 A kérdező kommentje:

közben utánaolvastam:

a TAJ-kártyát az OEP-nél lehet csak intézni??!!:O

2010. júl. 13. 12:59
 3/16 anonim ***** válasza:
akkor most uj jogsit kell csináltatnod?????
2010. júl. 13. 13:02
 4/16 A kérdező kommentje:

nem

jogsim nincsen hála istennek:D

öröm az ürömben...

2010. júl. 13. 13:04
 5/16 A kérdező kommentje:

amúgy kb mennyi egy zárcsere?

tudom ez sokmindentől függ.De egy vidéki közepes városban kb.mennyi lehet??:O

2010. júl. 13. 13:07
 6/16 anonim ***** válasza:
Szia!Először is nyugi,és ha megnyugodtál akkor írd össze mi volt a táskádban és pipáld ki,amit elintéztél.A többit meg minél hamarabb!Zárcsere nagyon fontos,azt minél előbb csináltasd meg,nehogy bemenjen hozzád az illető!Mást nem nagyon tudok,a 13 éves fejemmel ennyi jutott eszembe.
2010. júl. 13. 13:10
 7/16 anonim ***** válasza:
55%

A zárcsere nem lehet több 4500-tól.

Ha még érvényes a diákod , akkor azt használhatod a tömegközlekedésnél és egyebeknél. Ügyesen intézkedtél. Nekem ennyi minden nem lenne az eszemben. Ne aggódj , nyugtasd magad azzal , hogy a kártyákkal már nem tud mit kezdeni , a zárcserét a héten intézd el .

2010. júl. 13. 13:29
 8/16 anonim ***** válasza:

Tegyél rendőrségi feljelentést, és az ott kapott papírral menj el ide: [link]

Valamennyit megtérítenek az okmányaidért fizetendő pénzből, meg a károdból. Már másnak is ajánlottam ezen az oldalon (neki a gyed-ét lopták el) és segítettek neki anyagilag. Márcsak azért is tegyél feljelentést a rendőrségen, mert visszaélhetnek az irataiddal, és ha tettél feljelentést bizonyítani tudod, hogy ellopták, és visszaélhettek vele. A rendőrségen erre felhívhatták volna a figyelmed. Persze nekik így kevesebb papírmunka, ha nem teszel feljelentést.

2010. júl. 13. 14:18
 9/16 anonim ***** válasza:
Itt van a link róla, esetleg priviben megkérdezheted, hogy s mint intézte: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
2010. júl. 13. 14:25
 10/16 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!
2010. júl. 13. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!