Ellopták a táskámat! Mindennel (iratok, bankkártya, mobil) együtt. Mik a főbb teendők?
Sziasztok!Ma délelőtt sajnos ellopták a táskámat..Amit eddig már nagy hirtelen elintéztem:
Bankkártya,SIM-kártya letiltása.Bár ha esetleg valaki megtalálja a telefont,így nem tud felhívni..:s
Új SIM-et holnap megyek rendelni..
A rendőrségre is bementem,de ott is azt mondták h.a bankkártya,és telefon letiltása a legfontosabb, utána esetleg ha akarok, tehetek feljelentést...De szerintük nincs sok értelme.:S
Okmányirodában is voltam már,kaptam időpontot új lakcím és személyi igazolvány készítéshez..Egy hét múlva mehetek..De addig nincs semmim:S
Eddig ennyi intéznivaló jutott eszembe..
Most végeztem fősulin,hallgatói jogviszonyom már nincs.De elvileg a diákom októberig még elvileg érvényes..Szerintetek azt kapok újat..Vagy valami igazolást?
Készpénz a pénztárcámban nem sok volt...
A kulcsom is benne volt a táskában,a zárcserét még nem intéztem el..(mivel sajna ugye a lakcímkártya is a táskában volt,ezt muszáj megcsinálni)..:O
Totál kivagyok:S Sose törtánt még ilyen velem,azt se tudom hova kapjak..
TAJ-kártyát is az okmányirodában kell csináltatni?Nagy izgalmamban arról el is feledkeztem..Jogsim nincs.
Léygszi ha van még valami javaslat ilyen esetre írjatok..Köszi..
21/L
*történt
*elvileg
*légyszi
közben utánaolvastam:
a TAJ-kártyát az OEP-nél lehet csak intézni??!!:O
nem
jogsim nincsen hála istennek:D
öröm az ürömben...
amúgy kb mennyi egy zárcsere?
tudom ez sokmindentől függ.De egy vidéki közepes városban kb.mennyi lehet??:O
A zárcsere nem lehet több 4500-tól.
Ha még érvényes a diákod , akkor azt használhatod a tömegközlekedésnél és egyebeknél. Ügyesen intézkedtél. Nekem ennyi minden nem lenne az eszemben. Ne aggódj , nyugtasd magad azzal , hogy a kártyákkal már nem tud mit kezdeni , a zárcserét a héten intézd el .
Tegyél rendőrségi feljelentést, és az ott kapott papírral menj el ide: [link]
Valamennyit megtérítenek az okmányaidért fizetendő pénzből, meg a károdból. Már másnak is ajánlottam ezen az oldalon (neki a gyed-ét lopták el) és segítettek neki anyagilag. Márcsak azért is tegyél feljelentést a rendőrségen, mert visszaélhetnek az irataiddal, és ha tettél feljelentést bizonyítani tudod, hogy ellopták, és visszaélhettek vele. A rendőrségen erre felhívhatták volna a figyelmed. Persze nekik így kevesebb papírmunka, ha nem teszel feljelentést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!