Szerintetek ez jó ötlet?
Nem tudtam, hogy ezt pontosan milyen kategóriába tegyem, szóval az egyéb kategória mellett döntöttem. :D
Az lenne a kérdésem (tudom ez fura lesz, de máshol nem nagyon tudom megkérdezni), hogy a kollégiumban kimoshatom a kagylóban a szennyes bugyit legalább? Gimnazista lány vagyok, és szeptembertől leszek kollégiumos. Nincs mosógép a koliban, és nem szeretnék 5 szennyes bugyival hazaállítani hétvégén. Négyen leszünk a szobában, és úgy gondoltam, hogy a fűtőtesten szárítanám meg a bugyikat. Ez a többiekkel szemben nem lenne ciki? Vagy egyáltalán baj? Nem szeretném a bőröndbe a koszos, szennyes bugyikat és zoknikat tenni, ezért gondoltam erre. Zacskóban sem szeretném, mert 5 napon keresztül nem jó ha úgymond a bűzben "ázik". Bocsi az undorítóság miatt, de máshogy nen tudtam elmondani. Köszönöm a válaszokat!
Belekötni?
Te ugye jól vagy?
KÜLÖN KÉRIK, hogy normálisan írd le a problémád, NE KELLJEN RÁKATTINTANI ahhoz, hogy kiderüljön!
Vagy te is antiszociális vagy?
"Mit érdekel, hogy szabályzat szerint csinálom, vagy nem?"
Ja, hogy ha azt szeretnéd, hogy ne működjön sokáig ez az oldal... értem.
Válaszoltál a kérdésemre: antiszociális vagy. Szerintem nem is érted, miért lenne jó dolog normálisan viselkedni. Esetleg azt sem tudod, hogyan kellene normálisan viselkedni.
Igaz?
Mondjuk nem tragédia, csak éppen az embert a szociális érzéke emelte ki az állatvilágból. Az állatok nagy része ösztönösen önző, és magasról fütyül mindenki másra, a kölkén kívül.
Te is.
Ez van.
Majd, mikor neked kellene az ágytálat tartanod az ágyamnál, vagy a saját anyád ágyánál, ugyanezt fogod kérdezni: "mit érdekel, hogy tartom-e, vagy sem" ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!