Szerintetek ez jó ötlet?
Nem tudtam, hogy ezt pontosan milyen kategóriába tegyem, szóval az egyéb kategória mellett döntöttem. :D
Az lenne a kérdésem (tudom ez fura lesz, de máshol nem nagyon tudom megkérdezni), hogy a kollégiumban kimoshatom a kagylóban a szennyes bugyit legalább? Gimnazista lány vagyok, és szeptembertől leszek kollégiumos. Nincs mosógép a koliban, és nem szeretnék 5 szennyes bugyival hazaállítani hétvégén. Négyen leszünk a szobában, és úgy gondoltam, hogy a fűtőtesten szárítanám meg a bugyikat. Ez a többiekkel szemben nem lenne ciki? Vagy egyáltalán baj? Nem szeretném a bőröndbe a koszos, szennyes bugyikat és zoknikat tenni, ezért gondoltam erre. Zacskóban sem szeretném, mert 5 napon keresztül nem jó ha úgymond a bűzben "ázik". Bocsi az undorítóság miatt, de máshogy nen tudtam elmondani. Köszönöm a válaszokat!
Szia!
Persze. Nyugodtan mosd ki a mosdóban. Ha pedig kiteríted, legfeljebb megkérdezed a többieket, hogy nem baj-e, ha ott a szobában szárítod. Nem hinném, hogy ez probléma lenne.
Nyugodtan - valószínűleg más is így csinálja ott.
De előtte kérdezd meg őket, ők mit tesznek.
Az, hogy nincs benne a probléma!
Olvasd el a szabályzatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!