Hogy kerülhetne fel a kérdésem fuckyeahgyakorikérdésekre?
Figyelt kérdés
Olyan jó lenne,ha valahogy viszontláthatnám a kérdésemet ott.Mit kéne csinálnom?Írjak a moderátornak,vagy mi?
Légyszi csak 100%-ban normális válaszokat.köszi szépen
2010. júl. 13. 09:58
11/20 anonim válasza:
De tudom javasolni a nyári munkavállalást is akut unalom ellen ;)
12/20 A kérdező kommentje:
DEHOGYAFRANCBAMÁ?
2010. júl. 13. 10:26
13/20 anonim válasza:
igen,jó kérdést tegyél fel:D
egyszer ezen az oldalon olyat olvastam,hogy egy kisfiú megkérdezte,hogy "fáj-e nekünk a szex"...
na,ez pl fuckyeahgyik.hu gyanús kérdés
14/20 A kérdező kommentje:
mondjon má' valaki valami jót..komolyan,most olyan rossz kedvem lett..Összeomlott az egész világom..amúgy sincs semmiben szerencsém,erre még ez is.!!
2010. júl. 13. 10:32
15/20 anonim válasza:
te vagy szociopata vagy, vagy pedig csak egy kis csicska gyökér aki azt hiszi h most de vicces.
16/20 A kérdező kommentje:
Mit jelent az hogy szociopata?
2010. júl. 13. 10:58
17/20 anonim válasza:
Általában akik majd összecsinálják magukat az erőlködéstől, hogy felkerüljenek, pont azok nem kerülnek fel. Vagy jön magától, vagy ne erőltesd! :)
18/20 anonim válasza:
Nekem már felkerült és nem is kérdeztem baromságot, csak meglátták benne a fantáziát :D
19/20 anonim válasza:
Amúgy nekem szinte az első válaszom felkerült:)
Legelőször, mikor választ írsz, egy ideig még 0%-osként jelez ki (válaszaid hasznossági százalékát csak bizonyos időközönként frissíti a rendszer) Erre feltette a csávó a 0% miatt, hogy "Fail" :))
Szóval regisztrálj újra és 0%-osként sokkal jobbak az esélyeid! ;D
20/20 anonim válasza:
Ez persze kérdésekkel nem működik, de nem csak azokkal lehet felkerülni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!