Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak? 19 éves lány vagyok, éltem első sexére kerülhetne sor pár nap múlva, de megjött.
Mondd meg nyugodtan, nem ciki.
Az meg, hogy szőrös vagy sem egyéni ízlés kérdése. Én szeretm ha nem az de nem fogok sikítva elrohanni ha van rajta szőr :-)
én mindig megbeszéltem a barátommal ha épp megvolt és romantikázásra került volna a sor. őt sosem zavarta,tampont használtam,és így minden volt ami nem konkrétan szex.
am meg sztem azt is simán megkérdezheted tőle,hogy őt zavarná e ha nem borotválnád le teljesen,hisz ha már a kapcsolatotokban itt tartotok,akkor sztem ez sem tabu téma.
Mondd meg neki, hogy megbetegedtél, kicsit el kell halasztani a dolgot. Miért lenne ez ciki? Főleg, ha szeretitek egymást, akkor az ilyet minden kellemetlenség nélkül meg lehet beszélni.
Hát szerintem lehet, hogy jobban örülne, ha leborotválnád, a mai elvárásokat tekintve. Borotválás előtt vegyél egy forró fürdőt(na ne most, amikor menstruálsz), a meleg víztől felpuhul a bőr. Utána tegyél rá borotvahabot, úgy húzd le, arra azért vigyázz, hogy a hüvelyedbe ne menjen a borotvahab. Ha végeztél töröld szárazra, és tegyél rá egy kis hintőport.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!