Mit csináljunk rossz idegálapot feljavításának érdekében? nagyon megfáradt vagyok nincs energiám mások mindíg rajtam vezetik le mérgüket és zsarolnak, Nem tudom éjjel aludni mit csinálhanék vele?
Mozgás. Heti 3x 1 óra aktív mozgás. - stressz legjobb ellenszere.
Olvass könyveket. Ez lelkileg és szellemileg tölt fel és elvonja a figyelmet, ami később segít tisztán látni.
Segítség kérés környezetben.
Akár beszélj a helyi pappal.
Probléma megoldó módszerek-re keress rá.
Egyik ilyen a gondolati napló, amit egyedül is lehet csinálni, de inkább a társas problémamegoldó módszerekkel kezdj.
Nem vagyok szakember, csak én is küzdök hasonlókkal. Magnézium pótlás meg segít és a b6 is, csak utóbbi étvágyat csinál. A legfontosabb a mozgás. Kezd el még a héten. Egy kiadós erőltett séta, vagy hegyi bringa, gyúrás, csoportos edzés (aerobik, spinning, trx, tbt, vagy amit ajánl a közeli edzőterem).
Aztán szakember és haverok, család - persze ez nem mindenkinek elérhető.
Verbéna tea segít aludni. És nem okoz függőséget. Csak lefekvés előtt menj el pisilni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!