Miért vagyok ennyire haszontalan?
Tudom fura kérdés, de picit elegem van abból már hogy semmihez sem értek, haszontalan vagyok, és semmit sem mernek rámbízni.
Nem értek szinte semmihez sem, nem értek a motorokhoz, nem tudok főzni, horgászni, nem értek az autókhoz, semmihez sem gyakorlatilag, és ügyetlen is vagyok emellett. Egyedül amihez egy picit értek az a számítástechnika, egy ilyen világban ez érthető.
Nem tanítottak meg nagyon semmire, sokszor magamtól kell rájönni mi hogy van és az se megy nagyon, nem nagyon bíznak otthon se rám semmit. (max söprögetés vagy valami)
Barátaim sincsenek szinte, csak haverok, nem tudok eligazodni a velem egykorúakkal, és a borzalmas ízlésükkel.
Nem akarom sajnáltatni magam, másoknak biztos szarabb lehet, csak kérdem én ennek van valami értelme akkor? így céltalanul élni, úgy hogy senki se vár el tőlem semmit szinte, és nem mernek semmit sem rámbízni, nem hisz bennem senki.
(nem mintha öngyilkos akarnék lenni, még mindig csak kérdés volt)
igaz elég fiatal vagyok, meg mondhatjátok, hogy előttem áll az élet stb.. de így mit tudnék csinálni? :(
Bocsi ha hosszú lett, mostanában egyedül érzem magam nagyon és nem tudom hova írjak ezzel kapcsolatban
16f
Szia!
Régen én is feltettem magamnak ugyanezeket a kérdéseket. Ma már inkább nem gondolok erre, mert nem lesz nekem attól jobb, hogy marcangolom magam.
Válaszolni nem tudok ugyan, de tudok ötletet adni, hogy tudsz segíteni ezen.
Nincs olyan, hogy semmit nem szeretsz csinálni, biztos van valami, amit szívesebben csinálsz mint mást. Csak meg kell találni, miben vagy jó. Az anyám 40 év után találta meg, hogy mi az, ami igazán érdekli.
Csak annyit tudsz tenni, hogy teljes gőzerővel arra koncentrálsz, hogy megtaláld, amiben jó vagy.
Remélem segítettem, mert tudom, milyen rossz kétségekben élni.
Mertnem érdekel semmi, és nem vagy kitartó.
Valoszinű a szüleid se foglalkoztak veled.
De miutan a yt hoz ertesz, szepen legyen elso célod a főzés.
A leghiresebb sefek is ferfiak.
Addig tanuld a fozést amig rá nem érzel.
Aztan johet a kovetkezo cél.
céltalanul élni, úgy hogy senki se vár el tőlem semmit szinte, és nem mernek semmit sem rámbízni, nem hisz bennem senki
Az a bajod fiam,hogy 16 éves vagy. NEKED kell hinned magadban.Neked kell célokat találnod magadnak.
Tudom,qrvanehéz ha azt a visszajelzést kapod,hogy nem vagy elég jó,de tudod mit?Szopjanak le!!!(Nem tudtam szebben fogalmazni,bocs.) Ne mérd magad másokhoz.Más a neveltetésetek,a tapasztalataitok,ők nem te,és viszont.
Nem értesz ehhez,meg ahhoz,meg...Na és?Honnan kellene értened?Aki azt mondja,hogy már az apja f....ban is géniusz volt,az hazudik.Gyakorlás nélkül SEMMI nem megy. Igen,előtted áll az élet.Csináld azt,amit szeretnél.Amiben örömet találsz.(Lehetőleg legális dolgokat.)Nyugodtan szard le,hogy mások mit gondolnak.A te életed,az eltelt időt soha nem kapod vissza. SENKINEK ne engedd,hogy rombolja az önbizalmadat.Nincs joguk hozzá.Se a szüleidnek,se a tanároknak,iskolatársaknak,rokonoknak...SENKINEK.
"Akár győztesnek tartod magad,akár vesztesnek,igazad lesz." Higgy magadban.Akkor mások is hinni fognak benned. 37F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!