Szerintetek normális ha kb 162cm vagyok és 49kg? 16/L
Nagyon szeretnék hízni ,de nem megy.
Valami ötlet ?
Ha zsírt pakolsz magadra az nem túl előnyös hosszútávon, csak rizikó a nyavalyákra!
Lehet azért nem megy a gyarapodás mert gyors az anyagcseréd, de ha lassú-felszívódású szénhidrátokat helyezed előtérbe abból csak jól jöhetsz ki!
Fejlődésben van még a szervezeted, szóval legyél türelmesebb, később esetleg tömeget növelhetsz, ha lesz kedved hozzá, csak keres hozzá egy dietetikust a környezetedben!
Sovány
Tömegnövelő étrend, súlyzós edzés és a testépítés kategóriában kérdezősködj
Szia! 16 évesen én is igy voltam, csak én kicsit más aránnyal. 155 cm mellé 42 kg.
Most 19 évesen kezdtem hizni a semmitől (nem eszek többet mint ezelőtt se nasit, nem sportolok, érettségi idő alatt szinte csak ültem, valoszinű amiatt hiztam. 155 maradtam 51 kilóval. (45 kg voltam 17 évesen. 1 év alatt szedtem fel ezt a 6 kilot)
Lemenni persze nem akar. Ne aggodj, fogsz hizni, csak aztán vigyázni kell az alakra. Persze én igy jobban érzem magam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!