Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért nem híznak?

Miért nem híznak?

Figyelt kérdés

Ismerek több ilyen lányt aki mindent eszik, egészséges és egészségtelen ételeket egyformán. Tudom és látom miket és hogy mennyit eszik egy nap tuti hogy van 3000 kalória. És hogy nem hízik? Pedig nem is mozog mellette. Most akkor neki 2000 az alap anyagcseréje? Nem értem. Naponta eszik cukros péksüteményeket és nem hízik, és nem beteg mielőtt valaki kérdezi. Csak fura hogy nekem 1600 at kell egyek én 2000 kcalt sem ehetek és tisztán étkezem különben vissza hízok. Magyarázatot szeret nék mert kicsit irigylem az ilyen lányokat ! :D

21/l

2019. júl. 3. 15:04
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ez genetika sajnos. Én is ismerek ilyeneket, akik szó szerint zabálnak, amit csak megkívánnak, nem mozognak és egy deka zsír sincs rajtuk, ezzel szemben én kb a levegőtől is hízom, számolgatnom kell mit és mennyit ehetek. Lehet lepontozni, de utálom az ilyen embereket, akik bármennyit ehetnek mégsem híznak.
2019. júl. 3. 15:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Egyrészt vannak hízékony és nem hízékony emberek. Fiatalok között több van, aki nem hízékony, de később már valószínűleg nekik is jobban oda kell figyelniük, mert szép lassan elkezdenek felkúszni a kilók. Másrészről azt, hogy valaki mennyit eszik vagy mozog, nehéz megítélni, ha nem olyan valaki, akivel nagyon sokat vagy együtt, pl. családtag. Én pl. felnőtt koromig nem sportoltam, viszont nem volt autóm és rengeteget gyalogoltam, hétvégi bulikon pedig sokat táncoltam. Volt, hogy rengeteget ettem, de olyan is volt, hogy egész nap csak pár falatot, mert éppen úgy jött ki a lépés. Így ha a napi átlagot nézzük, az nem volt olyan sok, de egy kívülálló egy tipikus napomon simán gondolhatta rólam, hogy sokat eszek és keveset mozgok.
2019. júl. 3. 23:43
 3/3 anonim ***** válasza:

Ezzel küzdök én is. Nagyon hamar hizok, de a fogyassal már rengeteget kell küzdenem. Nagyon nehéz így és rengeteg küzdelem, hogy csinos tudjak maradni.

Amugy ezt én sem értettem soha!:O

Jogosan irigyled és én is így érzek!:D Ja ez érthető valahol ha belegondolsz!

24L

2019. júl. 4. 01:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!