Miért híznak el a nők 20éves kor felett? Fogamzásgátló? Vagy esetleg önálló keresetből kajára költik?
Több oka lehet, de 16-20 évesen is rengeteg lány küzd pluszkilókkal, egyesek elég sokkal is.
Van, akinek már ifjan kezd lassulni az anyagcseréje, vagy mondjuk a szerelmi csalódásait tortába öli, stresszes lesz a felnőttélet, nem szakít időt edzésre, így is szereti a párja... Vagy a párjának napi süti kell és ő is eszik belőle s nem tudja ellensúlyozni... Millió egy ok lehet.
Viszont az aztán nem maradna a párom, aki megpróbálna beleszólni az étkezésembe... Mondjuk én egészségtudatos vagyok, de elég speckó életmódú. Egy szintig lehet tanácsokat adni (s tudom, hogy van, akinek igénye van arra, hogy megmondják, mit tegyen), de amikor valaki a saját étrendjét próbálja ráerőszakolni mindenkire, az baj. Sok ilyen eset van.
Hát én ismerem a lányt, a vak is látja és megmondja hogy egyáltalán nem vonzó már
szerintem kifogás az hogy ételhez pénz kell, chips, cola , csoki, olajos/zsíros dolgok stb ezek mind megtalálhatók többségbe sok embernél , gyümölcs-zöldséget nem ismerik
Aj nyilván nem arra gondoltam hogy MINDEN EGYES 20felüli eltunyul , de sokan vannak, nos ez az oldal arra van hogy bármit kérdezzünk, így akárkit kibeszélhetek ha akarok.
Engem az érdekel mi az amitől feladja valaki a kinézetét és nem számít már ha eltunyul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!