Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » A béres csepp hatásos?

Nataaliavok kérdése:

A béres csepp hatásos?

Figyelt kérdés
Hallottam róla jót is rosszat is ,valaki kimondottan esködözik rá hogy azért nem beteg sose mert ezt szedi.Most rám férne az immunerősítés,szerintetek jó?

2019. jún. 21. 12:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%

"El sem olvasom végig"

Téged jellemez, hogy ezek után reagálsz, hogy végig sem olvastad. Meg persze nem olvastad végig, de tudod, hogy nem jól használom az idézőjelet... ahol máshogy nem tudok különbséget tenni, hogy mi az idézet a tanulmányokból, mi pedig a te ostobaságod, amit ide írtál. Én a teljes kommentedre reagáltam, te pedig mazsolázgatsz.

A tudomány, logikus érvelés ugye meg te nem nagyon vagytok közös nevezőn, maradjunk annyiban.

Sok szerencsét az életben.

2019. jún. 22. 14:26
 12/13 anonim ***** válasza:
39%

Bele-beleolvastam, szerintem nem kell ahhoz végigolvasni, hogy lássam az idézőjel használatát. Nincs összefüggés a szavaid között.

Tudományos érvelés? Most komolyan ennyire lejáratod magad?

Írsz egy példát a D vitaminról, aminek a "bevitele", azaz a szervezetünkben való képződése jelentősen megváltozott az ember életvitelével, ezáltal nyilván az RDA-ja is megváltozott, te meg ezt tudományosnak álcázott módon megpróbálod úgy előadni, hogy a tudomány nincs, és soha nem is volt a helyzet magaslatán...

50 éve nem ültünk egész nap a számítógép előtt, és nem járt az emberek 99%-a busszal meg kocsival munkába, iskolába, haza, ezáltal egyértelmű, hogy amit a szabad ég alatt "szerzünk be", abból ma már kevesebbet tudunk "beszerezni".

De ez nagyon nem azért van, mert anno rossz lett volna ez az érték, hanem mert változik az életünk, tudod?

Még valami a tudományos érvelésedhez:

"undorító ízű"

Bocsáss meg, de ez legyen már szubjektív, jó? Nekem nem undorító ízű, semmi bajom nincs vele. Amit kiérzel belőle, az a fémes íz... nos, meg fogsz lepődni, azért van, mert fémek alkotják!

Semmilyen más gyógyszergyár nem tudná neked ezt a fém-koktélt úgy előállítani, hogy eper-íze legyen.

Vagy ha mégis, akkor azt plusz adalékanyagokkal tennék, de akkor meg az lenne a baj, hogy már megint műanyagot meg szintetikus vackokat akarnak neked eladni.

Én egyébként soha sehol nem állítottam, hogy szerintem minden felszívódik, mert nagyon nem így van. És azt sem mondtam, hogy főzés közben a vízből meglenne a szükséges anyagok 100, vagy akár 20%-a. Semmi ilyesmit nem állítottam, de te a számba akarod adni.

Tudom, hogy kis mennyiség, de sok mindenből összejön sok kicsi, ami már jelentős lehet.

Bírom, mikor le sem írok, vagy ki sem mondok valamit, de az okosok már úgy magyarázzák, hogy megmondják, hogy én mire gondoltam. Nem kéne...

Soha senki nem mondta, hogy ebben MINDEN bennevan, és emellett ne fogyassz friss élelmiszert. De az meg tény, hogy semmi hasonló nincs a piacon, ami akár csak ekkora arányban is tartalmazná ezeket az anyagokat.

Sokan nem szeretik a tablettát, és a por- vagy folyadékformátumot részíesítik előnyben.

Vagyis részesítenék, ha lenne, mert folyékony ezen kívül nem nagyon van, multivitamin meg tudtommal egyáltalán nincs por formában, legalábbis amit lakosság számára széles körben lehetne kapni.

Az egyes anyagok külön-külön sem jellemzőek így, de nyilván nem akar az ember 10-20 féle különböző port meg tablettát bevenni, főleg ha egyébként valódi gyógyszereket is szed mellette.

Ezért reális igény, hogy legyenek olyan készítmények, amik több dolgot tartalmaznak egyszerre. Namármost ha ezek olyan anyagok, amiket túl lehet adagolni, akkor az az észszerű, ha keveset raknak bele, tekintve a különböző emberek különböző étkezési szokásait.

Én úgy gondolom, hogy - bár nem vagyok orvos - de értelmesen próbáltam érvelni.

Szemben veled, aki 1-1 dolgot kiragadott, arra mondott valamit, ami nem állta meg a helyét, de ezt nem tudtad elfogadni, és inkább azt az elvet követted, hogy mindegy miről van szó, mindegy, hogy a másik meg tudta magyarázni értelmesen, akkor is és úgy is neked van igazad. Nos, ezzel nem tudok mit kezdeni, mert szerintem gyerekes, és felnőtt ember nem így vitázik. (Vitáról beszélünk, és nem veszekedésről, mielőtt ebbe is belekötnél.)

2019. jún. 22. 17:50
 13/13 anonim ***** válasza:
0%

"Szemben veled, aki 1-1 dolgot kiragadott, arra mondott valamit"

Ember én a komplett hozzászólásodat TELJES RÉSZÉBEN IDÉZTEM, te 2 szót ragadtál ki a minimum 500 karakterem közül, amiben valóban pont szubjektív véleményem mondtam el.

Így, mivel te nem viszonoztad, hogy legalább mondjuk az 1/5-t idézted volna tőlem, és arra reagálsz, így a katyvaszod végigolvastam, de nem fogok rá reagálni. A feltevésed, hogy csak a D vitamin változott meg az RDA-ban, az összes többi, számtalan vitamin/ásványianyag pedig maradt, hiszen a modern életstílus csak a napfénybevitelt változtatta meg... Magad cáfolod meg.

Amikor 2 szót idézel tőlem és azzal vádolsz, hogy kiragadok részeket, az egy legalja, kocsmavitakultúra szint. Ellenőrizd le, hogy én mennyit idéztem tőled, MINDENT az előző hszeimben.

De hát ennyit érsz, ennyi eszed van, ennyit a vitakultúrádról.

Szeretek vitázni emberekkel, de van egy szint, ami alatt már gáz. Egy sakkparti egy hasonló kvalitású ellenféllel jó, nem pedig egy aggresszív szellemi fogyatékossal olyannal, aki a szabályokat sem tudja.

Én az összes mondanivalóm elmondtam, te csak erőlködj tovább, járasd csak le magad.

Tanulmányok vs a te ostobaságaid.

2019. jún. 22. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!